Record mondial bizar. Și-a lipit doze de băutură pe față

Ultima actualizare:

Talent nebunesc! Un japonez și-a pus la încercare abilitățile neobișnuite și a stabilit un nou record mondial Guinness. Shunichi Kanno, în vârstă de 31 de ani, a doborât inițial recordul în 2009, când a reușit își lipească nouă doze de băutură la cap cu ajutorul „asipirării aerului”, iar recordul său a fost doborât ulterior de Jamie „Canhead” Keeton, care a replicat isprava cu 10 cutii.

Shunichi Kanno, cu 11 doze de băutură lipite pe față
Shunichi Kanno a ajuns în Cartea Recordurilor (Foto: Guinness World Records)

Shunici Kanno: „Am o frunte uriașă”

Kanno a recuperat acum recordul, reușind să își lipească la 11 cutii. El a spus că trucul pentru a-și crește numărul total de doze a fost să învețe să creeze un efect de ventuză pe tâmple. „Îți faci un rid pe tâmple, apoi așezi o cutie acolo. Acest lucru reduce presiunea aerului dintre cutie și piele, iar cutia ar trebui să se lipească ca o ventuză.”, a declarat Kanno, pentru Cartea Recordurilor Guinness.

El a spus că fruntea lui mare îl face calificat în mod unic pentru record: „Am o frunte uriașă de când eram mic. Toată lumea mi-a spus asta, așa că am simțit că am ceva cu totul unic. M-am tot gândit cum pot folosi acest talent în mod corespunzător.” Și iată că a reușit. „Am vrut, de asemenea, să îmi fac fața mai frumoasă”, a glumit bărbatul.

Pentru a atinge cu succes acest record ciudat, fiecare cutie trebuie ținută pe loc folosind doar presiunea aerului creată de aerul prins între baza cutiei și piele. Dozele goale rebuie să rămână toate atașate de cap timp de cel puțin cinci secunde. 

Iar Kanno și le poate atașa și pe corp! În 2020, a stabilit recordul pentru cele mai multe cutii de băuturi plasate pe corp prin aspirarea aerului, atingând un total de 20.

Kanno spune că nu are vreun tip de afecțiune a pielii care să-i permită să realizeze acest record mai ușor, spre deosebire de deținătorul recordului anterior, Jamie Keeton.

Jamie are o afecțiune rară, care face ca porii pielii lui să absoarbă mai mult oxigen decât o persoană obișnuită, permițând corpului său să acționeze oarecum ca un magnet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net