Rugăciunea de Sfânta Maria care face miracole! Putem să spunem „la mulți ani” în această zi?

Pe data de 15 august, creștinii ortodocși și catolici urmează să sărbătorească una dintre cele mai importante evenimente din calendarul religios. Este vorba despre Adormirea Maicii Domnului, cunoscută și ca Sfânta Marie Mare. Iar în această zi importantă, există o rugăciune anume despre care se spune că vă va îndeplini orice dorință!

Există o rugăciune miraculoasă cu ocazia acestei sărbători
Există o rugăciune miraculoasă cu ocazia acestei sărbători

Doar foarte puțin timp ne mai desparte de una dintre cele mai importante sărbători din calendarul religios. După cum poate deja știm, este vorba despre Adormirea Maicii Domnului, sau, cum mai este cunoscută în popor, Sfânta Marie Mare. Iar conform tradiției, în această zi poate fi spusă o rugăciune anume, care vă va ajuta să vă fie împlinite toate dorințele

Sfânta Maria, prăznuită pe 15 august

Această sărbătoare este prăznuită, în fiecare an, pe data de 15 august. În această zi, credincioșii creștini își amintesc despre momentul în care Fecioara Maria a pornit în drumul către viața veșnică, iar trupul ei a fost ridicat la Cer.

Iar dacă vă întrebați dacă puteți spune, sau nu, „la mulți ani”, celor care își serbează ziua onomastică cu această ocazie, ei bine, părerile par a fi împărțite. Multă lume consideră că ziua onomastică se sărbătorește pe data de 8 septembrie, însă, Biserica Ortodoxă nu consideră a fi o problemă dacă spuneți „la mulți ani” și în această zi.

Rugăciunea miraculoasă de Sf. Marie

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (puteți să vă spuneți acum dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

După ce rostiți această rugăciune, spuneți Tatăl Nostru, apoi continuați cu:

„Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin!”

Potrivit tradiției, această rugăciune sinceră vă va ajuta, iar dorința voastră va fi împlinită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net