Sigur vei plânge! Ce surpriză a primit o vânzătoare din partea unui tiktoker, pentru că i-a dat pe gratis, din magazinul său, un cadou pentru mama lui

Pe TikTok, un tânăr face numeroase fapte bune, după ce pune oamenii la încercare. În primă fază, acesta le cere ajutorul să-l împrumute cu o sumă de bani, fie mică sau mare, după care, dacă sunt amabili, le face surprize de proporții. De data aceasta, norocoasa a fost o vânzătoare!

Vânzătoare
Vânzătoare

Pe TikTok, în ultima perioadă, s-au tot viralizat numeroase clipuri video cu experimente sociale, care mai de care mai interesante și mai emoționante. Un tânăr care se ocupă fix cu așa ceva i-a făcut unei vânzătoare o bucurie enormă, chiar înainte de Crăciun. 

I-a oferit 10.000 de pesos pentru că a fost amabilă cu el

Tiktokerul celebru a intrat pe o stradă pe care se regăseau numeroase tarabe cu fel și fel de lucruri. A găsit o vânzătoare mai în vârstă și i-a cerut ceva bani împrumut, pentru a merge să-și ia mama alături de el, de Crăciun. De asemenea, a întrebat-o dacă poate lua, pe gratis, un mic dar de la taraba ei. 

Fără să stea pe gânduri, vânzătoarea nu doar că i-a împrumutat suma de bani de care avea nevoie, ci i-a oferit și un cadou.

Nu a trecut prea mult, iar tiktokerul i-a înapoiat banii și i-a oferit 10.000 de pesos, echivalentul a 484,83 euro, pentru că a fost amabilă și pentru că a vrut să-l ajute chiar și în condițiile în care nici măcar nu îl cunoștea. 

Ai cumva, din întâmplare, să-mi împrumuți 100 de pesos? Încerc să iau ocazia să o iau pe mama mea și îmi lipsesc 100 de pesos. Pot să împrumut 100 de pesos?

Sigur!

Ești sigură?

Da! 

De ce? Pentru că ești o persoană drăguță și îmi place de tine. 

Nu am portofelul la mine...pot să iau un cadou de la tine de aici pentru mama mea? Pe gratis?

Da. 

Alege tu unul.

Cred că ăsta.

De ce?

Pentru că arată foarte mexican. 

Mulțumesc foarte mult! De fapt, vreau să-ți înapoiez acești bani. Nu am nevoie de ei, iar portofelul meu este chiar aici. De fapt, vreau să te răsplătesc cu 10.000 de pesos, pentru că lucrezi din greu aici, zi de zi. Chiar sper să te ajute, de Crăciun.

Așa este, chiar lucrez aici din greu, în fiecare zi”, a fost conversația dintre tiktoker și vânzătoarea pe care a impresionat-o până la lacrimi. Aceasta a luat banii și nu și-a mai încăput în piele de bucurie. 

Citește și - Andreea Banică, despre cum a câștigat primii bani: „Vindeam mușețel și corcodușe lângă calea ferată”

TikTokerul face numeroase experimente sociale

Zack, tiktokerul care a devenit viral pe rețeaua de socializare, face experimente sociale zi de zi. Acesta, de cele mai multe ori, roagă oamenii să-l ajute să cumpere alimente ieftine, precum pâine, biscuiți sau o sticlă de apă, iar pentru cei care acceptă să-l ajute, are recompense substanțiale. 

Recent, Zack a rugat-o pe o femeie din supermarket să îi dea 1 dolar, pentru a putea cumpăra o prăjitură. Aceasta a acceptat și chiar i-a oferit nu 1 dolar, ci 2. Pentru fapta bună pe care a făcut-o, Zack i-a oferit 500 de dolari, dar și un card de cumpărături în supermarketul cu pricina. 

Pe TikTok, Zack a devenit viral încă din pandemie, după ce a început să filmeze și să posteze astfel de clipuri video, care sunt urmărite de oamenii din întreaga lume. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net