Singurele animale din lume care ar putea vedea spirite. Ce spun oamenii de știință

Animalele pot vedea spiritele? Ei bine, potrivit oamenilor de știință, da! Există, într-adevăr, câteva specii de animale care au capacitatea de a vedea spirite și frecvențe pe care noi, oamenii, nu le putem vedea. Iată despre ce animale este vorba.

Singurele animale din lume care pot vedea spirite, conform oamenilor de știință / Foto: Freepik
Singurele animale din lume care pot vedea spirite, conform oamenilor de știință / Foto: Freepik

Ți s-a întâmplat vreodată să îți vezi animăluțul că se uită în gol și este foarte atent, dar tu să nu observi nimic? Ei bine, potrivit unui studiu, realizat pe parcursul a câțiva ani de către biologii de la City University London, SUA, câteva specii de animale au capacitatea de a vedea spirite și frecvențe pe care noi, oamenii, nu le putem vedea. Mai exact, dacă până acum se credea că animalele nu puteau vedea razele UV, se pare că, pisicile, câinii și alte mamifere par să le vadă.

Pisicile, câinii și alte mamifere văd lumina UV

„Ți s-a întâmplat vreodată să ai impresia că pisica sau câinele tău poate vedea ceva ce tu nu vezi? Ei bine, este posibil ca acest lucru să fie real. Conform acestui studiu, se pare că pisicile, câinii și alte mamifere văd în lumina ultravioletă, care deschide o lume cu totul diferită de cea pe care o vedem noi și spre noi cercetări”, se arată în studiu, potrivit Kudika.ro.

Oamenii de știință au realizat studii pe mamifere: câini, pisici, urși, etc. și au descoperit că acestea pot vedea prin lumina UV. Astfel, deși oamenii au pe retină acea suprafață specială, care blochează această lumină, se pare că unele animale nu o au. În concluzie, la întrebarea: „ar putea animalele de companie să vadă spirite sau suflete dintr-o altă lume?”, răspunsul oamenilor de știință ar fi că, există șanse mari că acest lucru să se întâmple.

Au fost realizate mai multe studii și pe simțurile câinilor, existând încă dezbateri destul de numeroase asupra abilităților psihice și a percepțiilor senzoriale ale acestora. Totodată, deoarece nu putem comunica cu animalele la acel nivel care să confirme 100% rezultatele studiilor, nu există nici o modalitate de a știi cu siguranță că aceastea pot vedea spirite sau suflete dintr-o altă lume. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net