Singurul bărbat pe care Tamara Buciuceanu l-a iubit toată viața. Cine a fost sufletul său pereche

Tamara Buciuceanu, faimoasă pentru rolurile sale memorabile, inclusiv cel din seria "Liceenii", a avut o singură mare iubire în viața sa: medicul anestezist Alexandru Botez. Căsătoriți în 1962, cei doi au trăit împreună 33 de ani, până la moartea lui Alexandru Botez în 1996. Actrița și-a schimbat numele după căsătorie, devenind cunoscută ca Tamara Buciuceanu-Botez. Actrița a murit acum cinci ani.

Tamara Buciuceanu. Foto: arhiva.
Tamara Buciuceanu. Foto: arhiva.

Ce spunea Tamara Buciuceanu despre cel care a fost iubirea vieții ei

Tamara și Alexandru au fost foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală, iar actrița rar vorbea despre relația lor. Cu toate acestea, atunci când o făcea, sublinia respectul și iubirea profundă pe care o avea pentru soțul ei. Ea îl descria pe Alexandru Botez ca fiind un om serios, un medic excelent și un partener care i-a înțeles și i-a respectat destinul de artistă.

Tamara a povestit că s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, Grațiela, care i-a spus că Alexandru este un bărbat serios și potrivit pentru ea. Aceasta a fost o întâlnire destinată să schimbe viețile amândurora. De-a lungul căsniciei lor, Alexandru a fost un suport constant pentru cariera ei, mândrindu-se cu realizările ei și încurajând-o mereu.

Pe soţul meu l-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene, Graţiela. Mi-a spus că este un om serios, care sigur o să-mi placă. Şi aşa a fost! Ne-am căsătorit în 1962 şi am rămas împreună 33 de ani, până când el a plecat la Ceruri. Am fost o femeie de casă şi gospodină”, povestea actrița.

Un moment emoționant pe care Tamara îl amintea era când Alexandru i-a spus că se mulțumește să fie "prinț consort", subliniind cât de mult o prețuia și o respecta.

Alexandru mi-a respectat şi mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: <Dragă, eu mă mulţumesc şi cu titlul de prinţ consort>", a povestit actrița..

Cei doi nu au avut copii

Deși cuplul nu a avut copii, Tamara a rămas dedicată și recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul soțului ei. După moartea lui, Tamara a continuat să-și amintească cu drag de el și de ceilalți apropiați care nu mai erau în viață, păstrându-i în memoria și inima ei.

Această poveste de iubire este un exemplu de devotament și respect reciproc, subliniind legătura profundă dintre Tamara Buciuceanu și Alexandru Botez, o legătură care a durat până la sfârșitul vieții lui și a lăsat o amprentă de neșters asupra celebrei actrițe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net