Situație disperată! Tânără, cuplată cu șoferul microbuzului cu care face naveta. Acum e gravidă!

Ultima actualizare:

Grupurile online, destinate discuțiilor dintre tinerele mămici sunt platforme virtuale cu adevărat utile, când vine vorba despre sfaturi sau ponturi.

Femeie măritată, gravidă cu șoferul căsătorit, la rândul lui

Uneori, însă, pe aceste grupuri apar discuții sau situații dramatice sau scandaloase. Este și cazul a două presupuse familii din județul Olt. Sub protecția anonimatului, o posibilă viitoare mămică, încă gravidă, a împărtășit experiența ei, absolut halucinantă.

Nu rata nici: Cât de frumoasă e fiica lui Mihai și a Iuliei Albu! Mikaela a împlinit 13 ani și are și nume de scenă

Spunem „posibilă viitoare mămică”, întrucât nu știm dacă povestea ei este veritabilă, persoana care a postat preferând să rămână anonimă. Totuși, asemenea situații se întâmplă, fiind cunoscute cazuri chiar și în lumea mondenă, și tocmai de aceea dorim să vă împărtășim întâmplarea. Ce sfat i-ați da femeii care a publicat următorul text?

Citește și: Cât de simpatică e Milana, fiica lui Adrian Ilie! Ce vârstă are fata fostului fotbalist

Mămici am mare nevoie de sfaturile voastre, sunt într-o situație disperata și nu știu cum sa o scot la cap....va rog din suflet sa nu ma judecati și voi pt ca o fac destul eu și am fost de 2 ori în situație de a încerca să îmi pun capăt zilelor...

Povestea mea începe cam asa...

Acum câteva luni de zile am cunoscut un bărbat, șofer pe microbuzul cu care am început sa fac naveta aproximativa 100 km dus întors zilnic la munca ...asta se întâmplă prin luna martie iar în luna iunie ne am apropiat destul de mult, ajungând sa avem relații intime neprotejate și astfel sa rămân gravidă...eu în aproximativ 2 sapt urmează sa am nunta cu cel cu care am o relație de 6 ani iar el e căsătorit de aproximativ 15 ani...am fost împreună aproximativ 3 luni...au fost cele mai frumoase clipe petrecute împreuna, totul s a schimbat între noi la scurt timp după ce a aflat ca sunt gravidă și nefiind convinsa sa fac avort...a început sa se îndepărteze, apoi soția lui a aflat ca e posibil ca el sa o însele cu mine de la cineva care aflase într-un fel de relația noastră.....soția lui nu a crezut nimic dar de atunci a început sa fie mult mai atenta cu el, sa îl verifice mai mult decât o făcea înainte, și atunci avea contul lui de pe telefon icloud conectat pe telefon iar noi țineam legătura pe un telefon fals...acest telefon mi l-a dat mie odată ce soția lui a aflat și mi-a zis ca ar fi mai bine sa terminam...dacă decid sa aduc copilul acesta pe lume sa luam secretul în mormânt cu noi pt ca nu vrea sa își piardă familia.

El nu are copii, soția lui nu poate face copii, iar până de curând credea ca nici el, din cauza unor analize greșite...

Iar la mine situația e la fel.. viitorul meu soț nu poate face copii.

Viitorul meu soț a aflat de la aceeași persoana ce i-a spus și soției lui ca l-am înșelat, am ales sa ii spun adevărul și faptul ca sunt gravidă iar el m-a iertat și dorește sa continuam cu nunta și sa creștem acest copilaș împreună....

Eu am încercat sa evit pe cât posibil sa mai dau ochii cu ex amantul sau cu soția lui care în timp a devenit destul de draguta și apropiata cu mine, din cauza unor împrejurări, dar nu știun cum sa mai procedez și sa o m ai scot la cap.. pe o parte as vrea sa ii spun adevărul și sa pot intra în aceasta căsnicie curata, pe o parte minse rupe sufletul de ea ca nu are nici vina ca a fost înșelată și este la orice pas....el a făcut asta de multe ori și cu alte femei. .

Ma doare cât de rece și egoist este și cum poate spune ca nu îl interesează de acest copilaș...mi-e teama de ce va fi în viitor...stiu ca astfel de situații nu pot fi ascunse pe viata și odată tot se va afla adevărul....

El era atât de iubitor cu mine acele 3 luni...imi spunea vorbe atâta de frumoase... ne vedeam aproape zilnic...îmi promitea multe....iar acum...acum parca a uitat tot.. parca e vrăjit...parca e sedat....numai înțeleg nimic.

Nu vreau sa avem o familie amandoi, a fost o greșeală, dar o greșeală pe care vreau sa ne o asumam amândoi nu doar eu.. ce sa fac....cum sa o scot la cap..

Suntem din județul Olt...”

Vezi și: Cobra atacă din nou! Adrian Ilie agață și însurat, și la 48 de ani! L-am prins cu „mâța-n sac”

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net