Situație hilară, la Curtea de Argeș. Un elicopter a aterizat într-o benzinărie pentru a alimenta: „Băiatul de la Peco i-a făcut oare și parbrizul?”

O scenă desprinsă parcă din filme s-a petrecut recent la o benzinărie din Curtea de Argeș, atrăgând atenția și amuzamentul oamenilor din zonă. Un elicopter Robinson 44, cu înmatriculare din Statele Unite, a făcut o oprire neplanificată la o stație PECO pentru a se alimenta cu combustibil.

Un elicopter a alimentat de la un PECO. Foto: captură video
Un elicopter a alimentat de la un PECO. Foto: captură video

Imaginile surprinse cu aparatul de zbor aterizat la pompă au devenit virale pe rețelele de socializare, stârnind un val de întrebări și glume în rândul internauților. Potrivit martorilor oculari, pilotul elicopterului a împins aparatul de zbor până la stația de alimentare, întrucât acesta era dotat cu roți detașabile, scriu cei de la Adevărul.

De ce pilotul a fost obligat să facă această oprire

Motivul acestei opriri neobișnuite pare a fi epuizarea combustibilului în timpul zborului. Elicopterul, având o autonomie de aproximativ 500 de kilometri, a fost nevoit să aterizeze de urgență pentru a se reaproviziona. Chiar dacă în mod normal acest tip de elicopter folosește un carburant specific numit avgas, în situații de urgență poate fi alimentat și cu benzină auto.

După completarea rezervorului, elicopterul și-a continuat zborul, părăsind incinta benzinăriei sub privirile uimite ale localnicilor și ale celor prezenți în zonă. Nu a lipsit nici umorul în urma acestui incident neobișnuit, oamenii făcând diverse glume și comentarii pe rețelele sociale.

Glumele au curs pe bandă rulantă

Printre glumele care au circulat se numără și întrebări precum: "Clientul la casier: de 50 de lei la elicopter?", sau "A băgat GPL de 50 de lei, eram acolo!". Internauții s-au arătat și interesați de alte detalii, precum calitatea benzinei sau dacă pilotul a beneficiat și de alte servicii în timpul opririi la benzinărie. Unul dintre comentarii a fost: "Băiatul de la Peco i-a făcut oare și parbrizul?".

Pe lângă glume, au existat și comparații hazlii, cum ar fi cea în care un internaut sugerează că elicopterul galben ar fi un "taxi", iar altul răspunde că ar fi mai degrabă un "Bolt". Totodată, au existat și referiri la consumul redus al elicopterului în comparație cu anumite modele de mașini de lux.

Incidentul, deși neobișnuit, a adus un zâmbet pe fețele celor care au fost martorii acestui moment incredibil, demonstrând încă o dată că realitatea poate fi adesea mai surprinzătoare și mai amuzantă decât ficțiunea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Portle de Fier Foto Hidroelectrica (2) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net