Supriză totală pentru părinții unei fetițe! Ce au descoperit că făcea aceasta pe Internet

O familie din China a primit o lecție valoroasă în privința controlului pe care părinții trebuie să îl aibă asupra copiilor, când vine vorba despre accesul acestora la tehnologie. Mai precis, lecția a avut o valoare de 64.000 de dolari, deoarece cam aceasta ar fi paguba pe care o copilă de doar 13 ani a provocat-o părinților ei. Află alături de Click! ce s-a întâmplat.

Cea mică a plătit zeci de mii de dolari pentru jocuri pe telefon / FOTO: Shutterstock
Cea mică a plătit zeci de mii de dolari pentru jocuri pe telefon / FOTO: Shutterstock

În zilele noastre, în care accesul la aproape orice ne putem închipui este la un singur click distanță, este mai important ca oricând ca părinții să monitorizeze modul în care cei mici interacționează cu tehnologia. O lecție pe car o familie din provincia Henan (situată în centrul Chinei) a învățat-o în modul cel mai dureros cu putință. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, fata lor ar fi cheltuit undeva în jur de 64.000 de dolari pe internet, folosind cardul de debit al mamei sale.

Fetița în vârstă de doar 13 ani ar fi stârnit îngrijorarea profesorilor ei, aceștia observând că cea mică petrecea mult prea mult timp la școală jucându-se pe telefon. După ce instituția de învățământ ar fi comunicat mamei copilei îngrijorările lor, aceasta și-a verificat cardul de debit, moment în care a avut parte de șocul vieții sale! Femeia, pe numele ei Wang, a văzut că nu mai avea în cont decât undeva în jur de 0,5 yuani, ce ar echivala cu suma „fabuloasă” de nici măcar un singur leu!

Copila a cheltuit aproximativ 64.000 de dolari pe jocurile pe telefon

Însă, situația a devenit rapid ceva mai complicată, deoarece cea mică a pretins că a fost constrânsă de către colegii de clasă să le plătească diverse jocuri pe telefon. Într-un videoclip apărut pe Internet, mama fetei se uită cu stupoare peste extrasele bancare. În total, copila de doar 13 ani a cheltuit undeva în jurul sumei de 449.500 de yuani, ce echivalează cu aproximativ 64.000 de dolari.

Cea mică a spus că s-a simțit constrânsă de către colegii de clasă, folosind cardul mamei sale și ștergând toate urmele tranzacțiilor ei de pe telefonul mobil.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net