Țara ieftină din Europa unde poți petrece o vacanță ca în Grecia, Croația sau Bulgaria. „Are plaje de vis și mâncare ieftină”

O influenceriță care a călătorit în 12 țări diferite, a dezvăluit că există o țară din Europa care reprezintă destinația perfectă pentru o vacanță de vis. Aici, mâncarea este ieftină, iar plajele arată la fel ca cele din Grecia, Croația sau Bulgaria.

Destinația de vis din Europa cu prețuri ieftine și plaje uimitoare / Sursă foto: Pixabay
Destinația de vis din Europa cu prețuri ieftine și plaje uimitoare / Sursă foto: Pixabay

Em, femeia care s-a aventurat în mai multe țări din Europa susține că Muntenegru este destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat. Anul trecut, aceasta a făcut o excursie timp de 9 zile în țara balcanică și a rămas fascinată de plaje, cultură, dar și de localnici. Potrivit Miror.co.uk, Em ar fi încărcat un clip video pe Tiktok, în care a povestit despre întreaga sa experiență din Muntenegru.

„Am zburat de pe aeroportul Podgrica și am petrecut prima săptămână în acest Airbnb din Budva. Am avut parte de o priveliște incredibilă, iar întreaga săptămână a fost pur și simplu uimitoare. Am petrecut tot timpul explorând, mâncând înghețată și înotând în fiecare zi, în mare”.

Plajele din Muntenegru, un adevărat paradis

Femeia a mai povestit că a vizitat toate plajele orașului, iar la final și-a dat seama că plaja Mogren este cea mai frumoasă din zonă, având ape limpezi și fiind aproape de centrul vechi. În tot acest timp, Em a închiriat și un pedalo pe care l-a dus la Laguna Albastră locală pentru a înota. Deși era absolut convinsă că va fi foarte aglomerat acolo, Em a fost șocată când a constatat că locul nu era deloc aglomerat.

„Nu pot să cred că nu sunt oameni care fac asta, a fost uimitor să văd că de fiecare dată cănd ne-am dus, era aproape gol. Cred că în Grecia sau Italia, ar fi fost absolut plin. Singurul lucru pe care l-aș spune este să ai la tine încălțăminte de apă, întrucât unele dintre pietre pot fi destul de ascuțite și sunt sigură că am văzut un arici de mare”

Ce poți vizita în Muntenegru. Mâncarea care costă doar 3 euro

Când a vizitat centrul vechi, Em a descoperit că mâncarea este delicioasă și ieftină. Pentru o cină mai luxoasă, ea a recomandat un restaurant numit Jadran, care are vedere la portul uimitor, însă a subliniat faptul că puteți comanda gustări rapide la preț de câțiva euro.

„Ne-a plăcut să ne plimbăm prin centrul vechi. Vă puteți cumpăra o felie de pizza la doar 3 euro pentru prânz. Nu ratați muzeul gratuit pentru pisici și parcul pisicilor! Dacă ești o persoană căreia îi plac pisicile, acesta este, de fapt, raiul.

În Kotor și Budva există pisici peste tot, nu am văzut niciodată atât de mulți pisoi într-un singur loc. În general, aceasta a fost călătoria mea preferată a anului, fără îndoială. Totul a fost foarte bun, oamenii au fost minunați, plaje frumoase, cu apă albastră uimitoare. Oriunde priveai, peisajul era de-a dreptul uluitor”, a conchis ea, potrivit publicației străine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Odihnă, flori, somn jpg
albert einstein foto profimedia
pablo picasso si olga captura video jpg
pilot pixabay jpg
Louis Vuitton jpg
coriandru bun jpg
Plajă din Mamaia foto OPMCTA jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net