Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume

În prezent, ne este destul de dificil să numim o țară unde traiul este ieftin, însă, deși pare greu de crezut, există una unde poți să trăiești fără griji, cu doar 2.500 de lei pe lună. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume. În 2023, a primit 56.7 de milioane de turiști internaționali.

Țara în care poți să trăiești cu doar 2.500 de lei pe lună / foto: Pixabay
Țara în care poți să trăiești cu doar 2.500 de lei pe lună / foto: Pixabay

Gândul de a ne muta într-un loc frumos și accesibil financiar este un vis pe care îl avem cu toții. Cu toate acestea, găsirea unui astfel de loc poate fi o provocare, mai ales în România, unde costul vieții în marile orașe poate fi mare. Dar iată că, există o țară, extrem de iubită de către români, unde poți să trăiești fără griji, cu doar 2.500 de lei pe lună.

Așadar, dacă te numeri printre cei care intenționează să își facă bagajele și să plece din România, țara următoare ți-ar putea satisface nevoile. Este vorba despre una una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume: Turcia.

Turcia, printre cele mai preferate destinații ale Europei pentru cultură, artă, gastronomie, ciclism și turismul religios, pe lângă vacanțele la mare, nisip și soare, este una dintre cele mai ieftine țări unde te poți muta, fără nicio grijă. Această țară pune foarte mult accent pe sistemul de sănătate, dar și pe sistemul educațional, iar pentru a te muta aici trebuie să te asiguri că ai lunar un venit de minim 500 de euro, adică echivalentul a 2.500 de lei.

Turcia, țara unde trăiești fără griji, cu doar 2.500 de lei pe lună

Mai mult decât atât, locurile de muncă de aici vă vor oferi mai multe oportunități decât credeți. Indiferent dacă vă mutați sau vreți să dați lovitura cu o afacere, este important să înțelegeți informațiile generale despre salarii și economia țării, care se dezvoltă zi de zi. Acest lucru face ca Turcia să fie o oportunitate pentru investiții.

În Turcia, salariul mediu este de 7.830 TRY (230 de euro) pe lună, ceea ce înseamnă că jumătate (50%) din populația Turciei câștigă mai puțin de 7.830 TRY, în timp ce cealaltă jumătate câștigă mai mult de 7.830 TRY. Acesta include beneficiile angajaților, cum ar fi indemnizațiile, serviciile medicale și transportul.

Salariul mediu lunar variază în Turcia de la 1.980 TRY (60 de euro) cea mai mică medie, la 35.000 TRY (1.035 de euro), cea mai mare medie, potrivit timedoctor.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net