TikTok a fost detronat! Iată care e cea mai descărcată aplicație din lume

Ultima actualizare:

Puțini sunt cei care pot spune că nu-și petrec bună parte din timpul liber în spațiul virtual, pe rețelele de socializare. Căci puțini sunt cei care se pot lăuda că nu au cont pe Facebook, Instagram, Whatsapp sau TiKITok. Social media a ajuns o prelungire a realității, iar uneori nici nu ne mai dăm seama ce e adevărat și ce e virtual. Iar rețelele de socializare continuă să fie descărcate în telefoane, laptopuri și alte dispozitive cu o viteză amețitoare.

image

În India însă TikTok a fost blocat. Prin  urmare, utilizatorii s-au îndreptat către un alt gigant - concurentul Instagram, care a revenit pe primul loc în clasamentul aplicaţiilor după numărul de download-uri. Instagram a crescut în special în această țară, pe fondul blocării TikTok, ceea ce a făcut ca mulţi utilizatori să se îndrepte către platforma deţinută de Meta. Astfel, Instagram a câştigat un mare număr de utilizatori ai smartphone-urilor cu Android. Din totalul numărului de download-uri de care s-a bucurat Instagram în ultimul trimestru, 39% au avut loc în India.

Instagram, creștere fabuloasă în doar trei luni 

În ultimul trimestru al anului trecut, Instagram a înregistrat cea mai bună performanţă din 2014 până în prezent, reuşind să-şi crească numărul de descărcări cu 10% faţă de trimestrul anterior.

Pentru prima oară în ultimii doi ani, o aplicaţie Meta a fost, din nou, pe primul loc ca număr de download-uri. Ultima oară, a fost vorba WhatsApp, iar asta se întâmpla în  2019.

În ultimii doi ani, topul a fost dominat de TikTok, care, cu o singură excepţie, a fost în permanenţă cea mai descărcată aplicaţie.

TikTok este o aplicație și o rețea de socializare deținut de ByteDance. TikTok a fost lansată în China sub numele „A.me” în septembrie 2016 de Zhang Yiming. Este folosită pentru a crea videoclipuri scurte de mai multe genuri. A fost lansată în 2017 pentru țările din afara Chinei Este populară în Asia, Statele Unite ale Americii, și în mai multe țări, cum ar fi și în România.

TikTok este aplicația mobilă care le permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video între 3 și 60 de secunde ca durată. Aceste filmulețe au pe fundal fragmente din piese muzicale, diferite sunete, dialoguri, sau diferite replici memorabile iar protagoniștii filmulețelor fie dansează, mimează un dialog sau un cântec ori interpretează scenic pe baza sunetului original, totul pentru a crea o plăcere, o stare de bine utilizatorului. Potrivit rezultatelor obținute de magazinele de aplicații AppStore și GooglePlay, TikTok este cea mai descărcată aplicație la nivelul continentului European și a celui American, iar valoarea companiei deținătoare a acestei aplicații a ajuns la 75 de miliarde de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net