Trucul ingenios care ne scapă de petele de pix de pe haine! Va fi mai ușor ca oricând să le păstrăm curate

Ultima actualizare:

Câți dintre noi nu am fost în situația de a ajunge acasă și de a vedea că bluza noastră favorită are o pată de pix, sau de cariocă? Indiferent cum aceasta a reușit să apară pe hainele noastre, cert este că pete de acest gen pot fi foarte greu de scos, iar pentru cei mai mulți români, sunt o mare bătaie de cap! Din fericire, există câteva trucuri ingenioase pentru a scăpa de petele de de pix!

Petele de pix ne pot da mari bătăi de cap / foto: Shutterstock
Petele de pix ne pot da mari bătăi de cap / foto: Shutterstock

Mai mult ca sigur că fiecare dintre noi am fost în situația de a merge acasă iar, odată ajunși în fața unei oglinzi, am văzut că bluza noastră favorită are o pată de pix, sau de cariocă! Din păcate, petele de acest gen pot fi destul de dificil de scos, mai ales dacă vrem să curățăm totul rapid, fără prea mare bătaie de cap! Însă, un truc ingenios ne poate salva bluza, iar petele de pix și cariocă pot dispărea destul de ușor!

Mai precis, tot ce trebuie să avem la dispoziție este puțină pastă de dinți! Acest produs banal, pe care fiecare dintre noi îl avem acasă, poate scoate petele de pix foarte eficient, iar hainele noastre vor rămâne la fel de curate ca atunci când le-am cumpărat!

Trucul ingenios pentru a curăța petele de pix de pe hainele noastre

Mai precis, tot ce trebuie să faceți este să puneți puțină pastă de dinți pe o cârpă, apoi să ștergeți ușor locul pătat! După ce ați acoperit pata de pix, îndepărtați pasta de dinți cu un prosop și puneți haina murdară la spălat! În mod normal, atunci când o scoateți din mașină, bluza voastră ar trebui să fie ca nouă!

Un alt truc la fel de simplu și ingenios este să utillizăm produse pe bază de alcool! Mai ales atunci când vine vorba despre pixuri cu gel, cerneala acestora poate fi îndepărtată ușor dacă tamponăm locul pătat cu alcool medicinal, ori rafinat! În doar câteva clipe, hainele noastre ar trebui să fie mai curate ca oricând!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net