Trucul ingenios care va da hainelor un miros superb după ce le călcăm! Ce trebuie să folosim

Ultima actualizare:

Mai mult ca sigur că putem fi cu toții de acord cu faptul că banalul călcat al rufelor nu este deloc o activitate tocmai incitantă, pe care o așteptăm cu drag. Însă, un truc ingenios poate schimba complet modul în care privim călcatul hainelor, cât și felul în care hainele noastre vor rămâne la final!  

Un truc ingenios poate oferi un miros frumos hainelor / foto: IStock
Un truc ingenios poate oferi un miros frumos hainelor / foto: IStock

Mai precis, este vorba despre un truc extrem de simplu, care ne va ajuta să imprimăm hainelor noastre un miros incredibil, care va persista destul de mult timp! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la santeplusmag.com, există o metodă extrem de ingenioasă, la care putem apela atunci când ne călcăm hainele și care va oferi acestora un miros superb!

Însă, un lucru pe care trebuie să îl știm din start este că pentru ca acest truc să fie posibil, va fi necesar să avem un fier de călcat cu aburi! Odată ce avem acest aparat la îndemână, putem oferi hainelor noastre un miros superb, fără să cheltuim prea mulți bani, dar și fără să facem prea mult efort! Iar tot ce ne va trebui va fi un ulei esențial!

Cum putem oferi hainelor noastre un miros superb

Mai precis, trebuie să avem la îndemână cam 250 ml de apă, cât și 6 picături din orice ulei esențial dorim! Aroma aleasă depinde de preferințele fiecăruia dintre noi, iar oricare variantă aleasă va funcționa pentru acest truc ingenios!

După ce avem toate „ingredientele”, cele 6 picături de ulei esențial trebuie amestecate în apă, pe care o vom pune apoi într-o sticlă cu pulverizator. Apoi, trebuie să mai agităm puțin sticla, pe care o vom lăsa în frigider, vreme de câteva minute. Mai departe, doar scoatem sticla și pulverizăm soluția pe haine, înainte să începem să le călcăm.

Odată ce fierul de călcat va începe să netezască materialul hainelor, nu doar că veți observa că acestea se calcă mai ușor, dar vor emana și un miros extrem de plăcut! Iar acesta se va imprima în material, iar hainele voastre vor emana un parfum subtil, măcar pentru ceva vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
image
actualitate.net
image
actualitate.net