Trucuri pentru a atrage norocul la bani în Noul An! Iată ce trebuie să faci pentru a fi plin de bani

Cu sosirea Noului An, mulți dintre noi își propun să aducă mai mult noroc în viața lor financiară. Iată câteva trucuri simple și eficiente care te vor ajuta să atragi prosperitatea și bunăstarea în anul care vine. Folosește talismane sau amulete considerate norocoase în cultura ta sau în tradițiile mondiale. Unii cred că monedele, elefanții sau bufnițele sunt simboluri puternice ale norocului financiar. Poartă-le sau așează-le în locuri speciale pentru a atrage prosperitatea.

Trucuri pentru a atrage norocul la bani în Noul An!
Trucuri pentru a atrage norocul la bani în Noul An!

Trucuri pentru a atrage norocul la bani în Noul An!

Portofelul reprezintă un element deosebit de important în  Feng Shui. Conform experților, modul în care avem grijă de banii noștri poate să-i atragă sau, dimpotrivă, să-i îndepărteze din viața noastră. Dacă dorim să începem anul nou în mod corespunzător, este absolut esențial să acordăm atenție unor aspecte specifice în legătură cu portofelul în care păstrăm banii.

Alegerea culorii pentru portofel are o semnificație deosebită în contextul Feng Shui, fiind asociată direct cu atragerea prosperității. Se consideră că anumite nuanțe acționează ca un magnet pentru a atrage energiile pozitive ale abundenței financiare. Este crucial să selectați culorile potrivite pentru portofelul vostru, astfel încât să amplificați prosperitatea în noul an. În acest sens, opțiunile de culori recomandate includ violet, roșu și auriu.

Pentru a spori cu succes veniturile tale în fiecare zi, este recomandat să amplasezi anumite amulete în portofel, respectând principiile Feng Shui. Așează-le într-un loc mai puțin accesibil, astfel încât să nu poată ieși atât de ușor. În conformitate cu această filozofie, printre elementele pe care le poți adăuga în portofel se numără: monede chinezești, panglică roșie sau aurie și trifoi cu patru frunze.

Este esențial să menții ordinea în portofel. Neglijarea acestui aspect ar putea influența energetic spațiul abundenței și să nu permită venirea prosperității așa cum vă așteptați. Începeți noul an prin a elimina facturile sau biletele care nu vă mai sunt necesare și asigurați-vă că portofelul vostru este curat și ordonat. Evitați să păstrați în el obiecte nefolositoare, precum mizerie, obiecte deteriorate sau bancnote uzate sau rupte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net