Turistă britanică, dezamăgită de preparatul românesc iubit de toată lumea: „Nu mi-a plăcut deloc aroma”

O turistă britanică sosită pe meleaguri românești și-a spus părerea sinceră după ce a încercat unul dintre cele mai consumate preparate din țara noastră. Care a fost întreaga experiență, aflați din rândurile de mai jos. 

Mâncare / foto: Pixabay
Mâncare / foto: Pixabay

Femeia a fost curioasă să mănânce pentru prima dată în viața ei mici. Ajunsă în România, a luat la pas supermarketurile din București și a cumpărat o caserolă de mici. Cum i s-a părut acest preparat tradițional românesc. 

„Micii sunt un fel de cârnați tradiționali românești”

Pe blogul personal, turista britanică a mărturisit faptul că nu a fost deloc impresionată de gustul preparatului românesc. Femeia a fost de părere că mititeii de pe grătar nu au fost pe gustul ei. 

„Astăzi am explorat cartierul meu din București, România și am mers pe jos 3,5 kilometri. Pe drum m-am oprit la un supermarket Penny și am luat un pachet de Mici. Apropo, Penny este de fapt un supermarket german, 

Aproape de Airbnb-ul nostru este un Mega Image, care este un supermarket românesc mai scump. Micii sunt un fel de cârnați tradiționali românești. 

Ce sunt micii? Mici, prescurtarea de la „mici - mititei”, este un produs alimentar popular românesc care constă în cârnați mici, la grătar, făcuți de obicei dintr-un amestec de carne tocată, cum ar fi vită, porc și miel, amestecată cu mirodenii și condimente precum usturoi, paprika și cimbru.

Amestecul este modelat în cârnați mici, cilindrici și prăjit până la perfecțiune. Micii sunt cunoscuți pentru gustul lor aromat și ușor picant. Sunt adesea serviți cu condimente precum muștar, pâine și cartofi prăjiți, ceea ce îi face un aliment stradal îndrăgit și un element obișnuit la grătarele, picnicurile și reuniunile de familie din România.

Părerea mea sinceră... În jurul orei 18:15, ora locală, am gătit cârnații mici și i-am încercat. Sinceră să fiu... nu mi-a plăcut prea mult gustul. Sunt sigur că, comandând mici de la un restaurant de oriunde din România și mai ales din București mi-ar fi făcut o impresie mult mai bună decât un „simplu” pachet de la supermarket.

Dar, din păcate, deocamdată încerc să țin cont de cheltuieli, așa că poate altă dată!” - a scris turista britanică, pe blogul său

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net