Este primul lucru la care sunt atente stewardesele când te urci în avion! Detaliul banal care poate face diferența în timpul zborului

Pentru echipajul de la bordul unui avion, nimic nu este considerat a fi neglijabil. Chiar și cele mai mici detalii pot fi cruciale, iar acești specialiști sunt atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor, atunci când se află la bord.

Este primul lucru la care sunt atente steardesele / foto: IStock
Este primul lucru la care sunt atente steardesele / foto: IStock

Cei mai mulți dintre noi nu stăm foarte mult pe gânduri, atunci când mergem cu avionul. Doar ne îmbarcăm, ne găsim scaunul, iar apoi lăsăm totul în mâna echipajului de la bord. Iar acești specialiști au grijă chiar și la cele mai mici detalii, deoarece totul, indiferent de cât de banal ar putea părea, poate face diferența dintre un zbor reușit și nenumărate probleme la bord.

Iar primul lucru la care vor fi atente stewardesele nu este biletul sau bagajul pe care îl avem, ci starea generală a fiecărui pasager! Comportamentul acestora este primul lucru pe care membrii echipajului îl vor observa, atunci când întâmpină pasagerii la bord. Iar indiciile subtile pe care stewardesele le observă în acest moment pot fi cruciale, mai târziu.

Primul lucru pe care stewardesele îl observă la bordul unui avion

Motivul pentru care stewardesele sunt atente la starea pasagerilor este faptul că este important să observe dacă cineva se află sub influența alcoolului, sau chiar și a drogurilor.

De asemenea, membrii echipajului mai pot identifica și persoanele care sunt anxioase, bolnave, sau care ar putea avea un comportament rău-intenționat.

Unii pasageri pot avea nevoie de atenție specială

Mai mult decât atât, este important ca stewardesele să fie atente la pasagerii care se urcă la bordul avionului nu doar pentru a identifica posibilele probleme, dar și persoanele care ar putea avea nevoie de atenție specială.

Aici este vorba despre pasagerii care au mobilitate redusă, persoanele în vârstă care călătoresc singure, sau mamele care sunt însoțite de un copil mic. Astfel, analizând comportamentul și aspectul pasagerilor, stewardesele pot intui dacă există riscul de a apărea unele dificultăți pe timpul zborului, sau dacă totul va decurge ușor și fără probleme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net