Uite ce a ales să facă mama barmaniței Alexandra Matache, care a murit la Colectiv, după decesul fiicei sale: „O văd permanent!”

#Exclusiv Click!

Au trecut opt ani de la incendiul de la Colectiv, unde 65 de persoane au murit, iar alte 160 au fost rănite. Printre persoanele care au fost mistuite de flăcări s-a aflat și Alexandra Matache, o tânără de 26 de ani, care lucra ca și barmaniță în acel club.

Timpul a trecut, însă amintirile și rănile din sufletul mamei Alexandrei, Cristina Matache, se pare că nu vor să se vindece. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit de ce a ales să pună o imagine cu chipul fiicei sale pe poarta casei…exact la intrare.

„Chipul fiicei mele este pus pe poartă de opt ani de zile. Este o poză care rezistă pentru că e plasticată. Am pus acea fotografie să o văd permanent și să o simt mereu alături de mine. Atunci când intru sau ies de pe poartă, eu o văd pe ea. Am de gând să fac și o păpușă cu ea, dar vedem asta pe viitor. Toate cu timpul”, a declarat Cristina Matache, pentru Click!

Înger păzitor

Cristina Matache ne mai mărturisea, recent, că după moartea fiicei sale, Dumnezeu i-a scos în cale o fată care acum o consideră ca pe fetița sa.

„După cele întâmplate cu fiica mea, eu am cunoscut o fată care atunci avea 15 ani, iar acum este la casa ei și are copil și am simțit special pentru ea, un sentiment aparte. Ea a crescut la casa de copii și, inițial nu știam asta, dar cu timpul ne-am apropiat, iar din vorbă în vorbă am ajuns să fim foarte apropiate. Are foarte mult din caracterul Alexandrei”, a declarat Cristina Matache, pentru Click!

Click! spune

65 de persoane au murit iar alte 160 au fost rănite în urma incendiului de la Colectiv

Pe 30 octombrie 2015, în timpul unui concert în Clubul Colectiv din centrul Capitalei, a avut loc un incendiu puternic. Focul a fost provocat de către artificiile folosite în timpul concertului. Întreaga tragedie s-a declanșat în timpul concertului și s-a extins rapid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net