Un obiect misterios apărut pe o plajă celebră a stârnit uimirea specialiștilor. Care ar fi explicația

Dacă ar exista o rubrică numită „cea mai bizară știre a săptămânii”, este foarte posibil ca această întâmplare neobișnuită să câștige, cu ușurință, primul loc. Pe o plajă din Australia de Vest, un obiect neidentificat face furori atât printre specialiști, cât și în rândul oamenilor simpli, care au încercat să găsească o explicație pe rețelele de socializare. Acest uriaș obiect metalic a apărut, din senin, pe plajă!

Obiectul a apărut pe o plajă din Australia / foto: 9 News Australia
Obiectul a apărut pe o plajă din Australia / foto: 9 News Australia

Dacă cumva ar exista o rubrică numită „cea mai bizară știre a săptămânii”, se pare că posibilul cap de serie al acestei rubrici a apărut chiar de la începutul săptămânii! Mai precis, ar fi vorba despre o cupolă masivă de metal, care a apărut din senin pe o plajă din Australia de Vest! Porivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, atât specialiștii cât și oamenii simpli încearcă din răsputeri să își dea seama ce poate fi acest obiect!

Apariția neașteptată ar fi apărut pe plaja Green Head, la aproximativ 250 de kilometri nord de orașul Perth. Autoritățile investighează intens acest obiect bizar, despre care, pe moment, se bănuiește că nu ar aparține unui avion comercial. Desigur, pentru a asigura protecția curioșilor, poliția din Australia sfătuiește oamenii să păstreze o distanță îndeajuns de mare de cupola metalică, pentru a evita orice risc.

Obiectul are o lungime de aproape 3 metri

În privința mărimii acestui obiect neidentificat, conform sursei, lungimea ar fi de aproximativ 2,5, până la 3 metri. Iar în privința lățimii, aceasta ar fi tot cam 2,5 metri. Desigur, în ciuda avertismentului autorităților, oamenii au venit în număr cât mai mare pe plajă, pentru a putea face poze obiectului.

La acest moment, singura teorie plauzibilă în privința originii acestui obiect ar veni din partea expertului în aviație, Geoffrey Thomas. Acesta spune că bănuiește că obiectul metalic ar fi, de fapt, un rezervor de combustibil desprins de la o rachetă spațială, undeva de-a lungul ultimului an. Obiectul ar fi căzut în Oceanul Indian, iar acum, curenții l-ar fi adus pe plaja din Australia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net