«Vinul morților» folosit de șamani, la fel de periculos ca heroina și cocaina! Ce conține licoarea

Ultima actualizare:

Șamanii și ritualurile practicate de aceștia au fost și încă sunt un subiect de interes pentru cercetători. Cultura  lor inedită și substanțele la care apelau pentru a putea avea parte de experiențe desprinse de cotidian au fost cele două elemente care au atras atenția oamenilor de știință.

Ayahuasca este considerat un drog de mare risc în multe țări europene
Ayahuasca este considerat un drog de mare risc în multe țări europene

După ani de studiu au ajuns la o concluzie cel puțin interesantă: experiențele mistice erau, în mare parte, generate de consumarea substanțelor halucinogene! 

Astăzi, vedetele de la Hollywood plătesc sume impresionante de bani pentru a avea parte de experiențe extrasenzoriale și sunt dispuse să călătorească la mii de kilometri distanță de casă pentru a afla secretele șamanilor. Acesta este cazul lui Megan Fox și Machine Gun Kelly, care povesteau dezinvolți că au consumat Ayahuasca, cea mai cunoscută armă din arsenalul psihotropic al unui șaman. 

Ayahuasca era folosită de șamani pentru a comunica cu strămoșii

Ayahuasca era folosită încă de acum 1.000 de ani, conform celor mai recente descoperiri făcute de către cercetători. Puteți afla care erau ingredientele care le asigurau șamanilor călătoria îl lumea de dincolo și conectarea cu spiritele morților dacă accesați Adevărul. 

Deși ayahuasca le asigura experiențe desprinse de realitate și îi ajuta să cunoască mai bine natura sau să facă pace cu trecutul, cercetătorii au descoperit că șamanii se jucau cu focul consumând-o! Ayahuasca este o combinație foarte periculoasă de substanțe halucinogene, iar în multe țări europene este considerată similară drogurilor din prima categorie de risc, precum cocaina sau heroina! 

Potrivit celor care au consumat ayahuasca, efectele consumului sunt rapide și unele foarte puternice, senzația de desprindere de realitate fiind cea mai puternică dintre toate. De altfel, simțurile sunt ascuțite, iar trecerea timpului poate fi percepută distorsionat. 

Mai multe detalii despre concluziile la care au ajuns cercetătorii fascinați de șamani de vinul morții sau Ayahuasca, le puteți citi pe Adevărul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net