Wizz Air anulează 8 rute din România la începutul lui 2024. Ce zboruri dispar de anul viitor

Noi probleme pentru românii care obișnuiesc să călătorească cu avionul! Cei de la Wizz Air au anunțat că vor suspenda mai multe rute importante atât spre, cât și dinspre, aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara.

Rute suspendate de către Wizz Air
Rute suspendate de către Wizz Air

Românii care urmau să călătorească spre aceste destinații vor fi nevoiți să își schimbe planurile destul de rapid, deoarece timpul trece repede și deja ne aflăm la început de decembrie. Din păcate, în primele luni ale anului 2024, se pare că cei de la Wizz Air vor suspenda unele dintre cele mai importante zboruri din Timișoara!

Zeci de zboruri au fost anulate de către compania aeriană low-cost, între lunile ianuarie și martie 2024. Aceste zboruri anulate însumează undeva în jur de jumătate din totalul zborurilor Wizz Air operate în Timișoara, potrivit informațiilor oferite de către cei de la boardingpass.ro.

Zborurile anulate de Wizz Air la început de 2024

Mai precis, zborurile suspendate vor fi Timișoara – Bari (între 16 ianuarie și 14 martie 2024), Timișoara – Bologna (între 29 ianuarie și 16 martie 2024), Timișoara – Frankfurt Hahn (între 15 ianuarie și 16 martie 2024), Timișoara – Baden-Baden (între 15 ianuarie și 16 martie 2024), cât și Timișoara – Memmingen (între 14 ianuarie și 2 februarie 2024). De asemenea, alte zboruri suspendate temporar vor fi Timișoara – Roma (între 14 ianuarie și 15 martie 2024), iar, în final, Timișoara – Madrid (între 16 ianuarie și 14 martie 2024).

Din păcate, cel puțin la acest moment, se pare că motivul precis pentru care compania aeriană low-cost a decis să suspende temporar aceste zboruri rămâne unul necunoscut. Un alt lucru pe care românii care circulă cu avionul trebuie să îl știe este faptul că, pe lângă zborurile suspendate, alte curse de la Timișoara vor avea numărul săptămânal de zboruri redus. Lista acestora ar urma să fie publicată în zilele următoare.

Astfel, românii care aveau de gând să folosească una dintre aceste curse pentru a călători de-a lungul continentului vor fi nevoiți să își schimbe puțin planurile, pentru a nu rămâne blocați pe aeroporturi!

image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net