Fiul unui deputat, luat cu Ambulanța de la școală. Copilul are 8 ani și este în stare de șoc

Ultima actualizare:

Panică în familia deputatului USR Iulian Bulai. Fiul lui în vârstă de 8 ani a fost luat de urgență cu Ambulanța de la școală din SEctorul 4, unde învață și transportat rapid la Spitalul Marie Curie din Capitală. Copilul înghițise accidental dopul de palstic de la sticla de apă.

salvare ambulanta 10 jpeg

Copilul a fost luat cu Ambulanța

Incidentul a avut loc dimineață, iar personalul din școală a solicitat imediat ajutor la 112. Un echipaj medical a sosit imediat la școală și i-a acordat copilului primul ajutor.

Este vorba de fiul, în vârstă de 8 ani al deputatului USR Iulian Bulai care în cursul acestei dimineți, în timp ce se afla la școală, a înghițit dopul de plastic al sticlei de apă. 

 După extragerea dopului de către echipajul medical sosit la fața locului, copilul a fost imediat transportat la spital.

Copilul este internat la Spitalul „Marie Curie” 

Bucata de plastic a fost scoasă rapid din gâtul micuțului. El a fost transportat la spitalul de copii Marie Curie și se află în afara oricărui pericol. Totuși, micuțul ar fi în stare de șoc, ceea ce face necesară rămânerea sub observația medicilor de la Spitalul de Urgență „Marie Curie”.

Iulian Bulai este deputat USR, este căsătorit cu Eva Marie și are doi, un băiat și o fată în vârstă de 8, respectiv 4 ani.

Alte incidente din școli 

  Nu este singurul incident din școlile din București. Un elev de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost rănit cu un briceag de un coleg. Totul a pornit după o ceartă în timpul pauzei, moment în care elevul a fost tăiat la mână de colegul său cu un briceag. Alarma fost dată de un profesor, iar cazul este investigat acum de poliţie, potrivit Digi24.  

Iar în Voluntari, județul Ilfov, o elevă a fost lovită cu pumnii și picioarele, apoi trântită la pământ de alte trei adolescente. Martori la incident au fost alți tineri și niciunul nu a intervenit să oprească violențele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net