Un avion a fost nevoit să revină de urgență pe aeroportul din Iași! A lovit o pasăre în timpul decolării

Emoții pentru pasagerii unui avion care a decolat de pe Aeroportul din Iași. Aeronava a fost nevoită se aterizeze la loc pentru verificări tehnice, după ce a lovit o pasăre. Reticent în a mai continua zborul către Italia, pilotul a hotărât că cel mai sigur este să se întoarcă pe aeroport pentru verificări.

Avionul urma să ajungă la Bergamo / foto: Wizz Air
Avionul urma să ajungă la Bergamo / foto: Wizz Air

Un zbor care ar fi trebuit să ajungă până la Bergamo (Italia), a ajuns la sol mult mai repede decât ar fi sperat atât pasagerii, cât și piloții. Din păcate, în timpul procedurilor de decolare, o pasăre a decis să țină avionul la sol, lovind aeronava din plin. După acest eveniment nefericit, pilotul a mai survolat de câteva ori deasupra orașului Iași, însă, în cele din urmă, a decis că nu are rost să riște viața pasagerilor săi, așa că a aterizat din nou.

Din fericire, se pare că avionul nu a fost afectat de impactul cu pasărea, deoarece pilotul a reușit să aterizeze din nou fără nicio problemă. Avionul care avea ca punct de plecare aeroportul din Iași ar fi trebuit să ajungă la Bergamo, orași din nordul Italiei, aflat la aproximativ 40 de kilometri de Milano. Însă, pentru a nu risca viața pasagerilor, pilotul avionului ce aparține companiei Wizz Air a decis să revină la sol pentru verificări tehnice.

Un avion Wizz Air a revenit la sol după ce a lovit o pasăre

Din fericire, atât pentru pilot cât și pentru pasageri, se pare că în urma unor verificări tehnice minuțioase, nu s-a putut detecta nicio problemă cauzată de impactul cu pasărea. Astfel, avionul celor de la Wizz Air a decis să pornească, în sfârșit, la drum. Se pare că aeronava a decolat undeva în jurul orei 20:50, zburând către Bergamo.

Astfel de situații nu sunt tocmai ieșite din comun, fiind o întâmplare destul de comună pentru piloți ca avioanele lor să lovească o pasăre. Potrivit procedurilor în vigoare pentru asemenea evenimente, decizia de a continua zborul (sau, de a ateriza) este la latitudinea piloților. În acest caz, acesta a decis să nu riște nimic și să ceară verificări tehnice pentru avionul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net