FOTO. Martor, în cazul asasinatului de la Sibiu, dus la audieri

Ultima actualizare:

Procurorii au găsit în casa milionarului Adrian Kreiner din Sibiu, ucis acum nouă zile, urme ADN care i-ar aparține unui român cu antecedente penale. Anchetatorii au descins la două locuințe din județul Timiș. Surse din ancheta arata ca urmele ADN conduc către un roman stabilit in Belgia.

image

Traseul suspectului

Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale Timiș și ofițeri de la Biroul de Operațiuni Speciale au descins la mai multe adrese din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș unde aveau informații că ar putea găsi un bărbat care ar avea legătură cu dosarul asasinatului de la Sibiu, unde un om de afaceri a fost ucis cu sălbăticie. 

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din Timișoara l-au adus la audieri pe un bărbat suspectat că l-ar fi găzduit pe unul dintre asasinii lui Adrian Kreiner și urmează să ajungă la sediul IPJ Sibiu, unde va fi audiat.

Sursa foto: Antena3CNN
Sursa foto: Antena3CNN

Anchetatorii au bănuiala că la scurtă vreme după ce atacatorul a revenit în țară, mai exact, a aterizat pe aeroportul din Budapesta, a ajuns în județul Timiș. Aici, și-ar fi petrecut nopatea înainte de a pelca la Sibiu unde ar fi participat la crimă, relatează Antena 3CNN.

Cine este martorul 

Ar fi vorba despre un bărbat care ar fi fost prins în SUA după ce ar fi clonat mai multe carduri, reușind să sustragă 127.000 de dolari.

Acuzațiile îl vizau pentru instalarea de dispozitive de clonare a cardurilor la mai multe bancomate din diverse state americane, inclusiv New York și Massachusetts.

Acesta a recunoscut că, în perioada cuprinsă între 30 august 2015 și 24 octombrie 2015, a utilizat astfel de dispozitive pentru a clona carduri și camere pentru înregistrarea codurilor PIN, scopul fiind să fure fonduri din conturile mai multor persoane.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net