Gestul uluitor pe care a ales să îl facă fiul lui Cristian Cioacă și al Elodiei Ghinescu: „Din câte am aflat, nepotul meu...”

#Exclusiv Click!

Patrick, fiul lui Cristian Cioacă și al Elodiei Ghinescu a ales să își schimbe numele de familie. Acest secret a fost dezvăluit pentru Click! chiar de bunica sa, Emilia Ghinescu, care nu și-a mai văzut nepotul din 2009.

Cristian Cioacă a fost eliberat, pe 22 august 2023, din închisoare, după aproape zece ani de detenție. Bărbatul a ajuns după gratii, deoarece este principalul suspect în ceea ce privește dispariția avocatei, Elodia Ghinescu, din noaptea de 29 spre 30 august 2007.

După ce și-a săvârșit o parte din pedeapsă, pentru că Cioacă inițial fusese condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare, acesta s-a dus, cel mai probabil, la fiul și familia sa.

„Din câte am aflat, nepotul meu și-a schimbat numele de familie din Cioacă în Ene. Și cred că a făcut asta la insistențele familiei, nu că râdea cineva pe la școală de el. E băiat mare acum, are 18 ani, nu l-am mai căutat, că i-au băgat tot felul de prostii în cap dânșii despre mine și m-am retras eu”, a declarat pentru Click!, Emiliei Ghinescu.

Mister total

Multă lume se întreabă unde s-a dus Cristian Ciocă de nu îl găsește nimeni după eliberarea din penitenciar:

„Nu știu ce face Ciocă, după ce a ieșit din pușcărie nu m-a căutat deloc, dar nici nu mă așteptam să o facă. El s-a ascuns de mine imediat după acea noapte blestemată. Îl tot sunam și nu răspundea. Cred că i-a fost frică să nu spună vreun cuvânt greșit. Nici nu știu unde poate să fie acum. Din câte am înțeles a vândut casa de la Pitești, unde stătea, și probabil și-a cumpărat alta. Pentru mine acest om este un diavol”.

Click! spune

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, care a dispărut în noaptea de 28 spre 29 august 2007, a fost căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă. Însă, dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie, după ce soțul său a ales să anunțe oamenii legii. Cazul Elodia – Cioacă a ajuns să fie imediat discutat de o lume întreagă, ținând prima pagină a ziarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net