Imaginea care ar putea schimba cursul anchetei. DJ Lalla apare alături de un bărbat, care ulterior fuge

Ultima actualizare:

O imagine cu DJ Lalla surprinsă cu aproximativ o oră și jumătate înainte de a fi găsită fără viață ar putea schimba cursul anchetei. După ce iese din bloc, traseul tinerei este clar, spre plajă. În imaginile analizate cu mare atenție, DJ Lalla nu pare deloc debusolată. Merge cu pași repezi spre plajă, are căștile în urechi și pare că vorbește cu cineva la telefon. Odată ajunsă pe plajă, Laura Roșca apare într-o imagine alături de un bărbat. Același bărbat este surprins la un moment dat fugind, apoi iese din raza camerei de supraveghere.

DJ Lalla, îndreptându-se spre plajă. Foto: Captură video Observator
DJ Lalla, îndreptându-se spre plajă. Foto: Captură video Observator

Cine este bărbatul de pe plajă

De la 8 şi 41 de minute, unde ea este în faţa cluburilor, are mai puţin de 15 minute până ajunge pe plajă.

În noile imagini, difuzate de Observator Laura Roșca apare pe plajă la 8:54, cu o oră înainte să fie descoperită fără viață.

image

Camera de supraveghere amplasată la distanță surprinde silueta Laurei Roșca pe plajă, dar și a unui bărbat care stă lângă ea. Este ceasul 8.55. Video AICI

Această imagine ar putea da peste cap cursul anchetei. DJ Lalla pare să discute cu persoana respectivă, după care individul este surprins de camere în timp ce fuge, ieșind din cadrul camerei.

Sunt imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată acum în desfășurare privind moartea tinerei artiste.

Bărbatul la care stătea Laura a declarat polițiștilor că ea a plecat de acasă dimineață pentru a vedea răsăritul. Tânăra a fost surprinsă în imagini la ora 8.31, târziu pentru un răsărit.

Traseul Laurei Roșca

La ora 08 şi 41 de minute, camerele de supraveghere o surprins pe DJ Lalla încercând să ajungă pe plajă pe o alee, dar pentru că un gard îi bloca accesul se orientează spre o altă cale. Astfel, ea a ocolit clădirile din zonă şi și-a continuat drumul spre mare, mergând pe plajă circa 150 de metri. 

În imaginile în care DJ Lalla a fost surprinsă cu o oră și 40 de minute înainte să fie găsită moartă, tânăra purta o geacă alba, pantaloni negri și în picioare avea pantofi sport. De asemenea, în ultimele imagini cu DJ Lalla în viață, tânăra nu pare deloc debusolată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net