A crezut că este doar un coș pe nas. Când a aflat boala de care suferă, a avut parte de un șoc

Michelle Davis, o femeie în vârstă de doar 52 de ani din Orewa, Noua Zeelandă, a avut parte de un șoc, când un coș de pe nas pe care l-a crezut a fi normal s-a dovedit a fi, de fapt, un semn al cancerului de piele. 

Michelle Davis înainte de a fi diagnosticată cu cancer de piele / foto: Social media
Michelle Davis înainte de a fi diagnosticată cu cancer de piele / foto: Social media

În luna aprilie a anului trecut, Michelle Davis a observat un coș apărut pe nas, căruia nu i-a dat însă atenție decât după ce a început să aibă dureri. După ce a încercat să-l stoarcă, acesta a început să sângereze fără oprire, fapt care a condus-o de urgență la medic.  

Medicii au diagnosticat-o cu o formă răspândită de cancer de piele

În urma unei biopsii, medicii au ajuns la concluzia că pacienta suferea de carcinom bazocelular – o formă des întâlnită a cancerului de piele. Din acest motiv, a fost supusă unei intervenții chirurgicale, în scopul eliminării țesutului afectat.

Femeia a mărturisit că a avut parte de un șoc să observe că, la vârsta sa, i-a apărut un coș de care nu mai scăpa, indiferent de cât de mult a încercat să îl stoarcă. 

„Am fost în stare șoc când am aflat. Nu auzisem niciodată de carcinom bazocelular. A fost foarte greu, se simțea ca un vulcan sub piele. M-am dus la plimbare cu prietena mea și a devenit mov și ea mi-a atras atenția asupra lui și am spus că este doar un coș.

Am fost în negare. Dar m-am gândit totuși „Cum să fac un cos la 52 de ani?”. O să dispară – îmi tot spuneam. Îmi amintesc că l-am strâns și nu a ieșit nimic. Apoi a sângerat, a sângerat și a sângerat – timp de o săptămână.”, au fost mărturisirile făcute de Michelle Davis, citată de Mirror.

Așa arăta Michelle în urma intervenției / foto: Social media
Așa arăta Michelle în urma intervenției / foto: Social media

În prezent, medicii sunt de părere că are o predispoziție la cancerul de piele, motiv pentru care va fi monitorizată o dată pe an.

„Mi-au tăiat nasul în zig-zag. Arăta ca un crater. Era o gaură în capătul nasului meu. Apoi au coboarât pielea pentru a o acoperi. Încă se vindecă. Nările mele au forme diferite pentru că a fost întinsă pielea. Țesutul cicatricial este dur. Nervii sunt încă amorțiți.

Unii oameni ajung să-și piardă nasul, așa că slavă Domnului că am scăpat doar cu atât. La început mă gândeam că am 52 de ani, sunt o femeie singură și acum voi avea și acest nas hidos. Dar apoi am realizat că doar ceea ce este în interiorul nostru contează.”, a mai spus ea, conform sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
semnul intrebarii jpg
Robot inteligență artificială FOTO Unsplas Mohamed Nohassi jpg
netflix pixabay jpg
crima pexels jpg
Notre Dame Pixabay jpg
LmpwZyZ3PTgwMCZoYXNoPTViYzlmNDI1ZmYwZTJiNWNkM2NmMjNmZDU1ZjI5Yjc0 thumb jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2024 10 2 6 1200x686 webp
copii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net