Agentul fotomodelelor, găsit spânzurat în pușcărie, la fel ca Epstein!

Jean-Luc Brunel, agentul fotomodelelor și cel care a fost numit ulterior „proxenetul” lui Jeffrey Epstein, a murit în închisoare prin „sinucidere”, anunță presa internațională.

Jean-Luc Brunel s-ar fi sinucis în închisoare Foto: Captură Video YouTube
Jean-Luc Brunel s-ar fi sinucis în închisoare Foto: Captură Video YouTube

Cetățeanul de origine franceză, care i-ar fi procurat „o mie de femei” lui Epstein, s-ar fi spânzurat, la o săptămână după ce Prințul Andrew a formulat o înțelegere cu instanța de judecată, acesta fiind la rândul său implicat și acuzat de întreținere de relații sexuale cu minore.

Jean-Luc Brunel a fost găsit mort în închisoare

Jean-Luc Brunel, în vârstă de 76 de ani, a fost găsit spânzurat în celula sa din La Santé, Paris, la ora 1 dimineața, în timpul unui control de noapte. Agentul, care impresaria fotomodele, a fost arestat pe aeroportul Charles de Gaulle în luna decembrie a anului 2020, în timp ce încerca să zboare spre Senegal. Acesta, prieten bun cu Epstein, a fost suspectat că i-ar fi procurat fete miliardarului acuzat de pedofilie, în scopul întreținerii de relații sexuale.

Brunel era agentul mai multor fotomodele Foto: Profimedia
Brunel era agentul mai multor fotomodele Foto: Profimedia

Moartea subită a lui Brunel, prin spânzurare, a dat acum din nou curs teoriilor potrivit cărora Epstein ar fi fost ucis în închisoare, după ce și în cazul său s-a spus că s-a sinucis. Multe voci susțin în prezent că ambii ar fi fost uciși, pentru a nu dezvălui mai multe informații care ar putea compromite alte persoane importante.

Brunel aștepta să fie judecat pentru faptele sale

Controversa cu privire la moartea lui Epstein a fost alimentată și de descoperirea potrivit căreia camerele video ale închisorii unde se afla Epstein nu funcționau în momentul în care acesta a murit.

Moartea lui Brunel vine la câteva zile după ce Prințul Andrew, în vârstă de 62 de ani, a fost de acord să cadă la o înțelegere în procesul cu Virginia Roberts, care l-a acuzat de abuz sexual, după ce s-ar fi cunoscut prin intermediul lui Epstein și Ghislaine Maxwell.

Roberts a fost cea care l-a acuzat și pe Brunel că ar fi procurat peste o mie de femei și fete cu care Epstein a întreținut relații sexuale, iar agentul fotomodelelor aștepta să fie judecat, în Franța. 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

O patrulă de noapte i-a găsit cadavrul în jurul orei 1 dimineața”, a spus o sursă de anchetă. „A fost lansată o anchetă judiciară, iar dovezile indică sinucidere”, a mai precizat sursa, potrivit Daily Mail

Brunel a fost suspectat că a făcut parte din gruparea pedofilă, care se ocupa cu racolarea de minori pentru întreținerea de relații sexuale cu aceștia, organizată de multimiliardarul american Epstein, care care s-a sinucis, la rândul său, în 2019. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net