Al doilea Crăciun în pandemie, în imagini! Cum au sărbătorit oamenii din întreaga lume

Ultima actualizare:

Doi ani grei pentru întreaga planetă! Sărbătorile de iarnă ne-au prins, din nou, în pandemie.  Click! îți arată cum a fost trăit al doilea Crăciun în pandemie, de oamenii de pretutindeni.

Este al doilea Crăciun care ne prinde în pandemie Foto: Profimedia
Este al doilea Crăciun care ne prinde în pandemie Foto: Profimedia

Este al doilea an la rând când tot mai puțini oameni au venit la biserică și la alte evenimente, din cauza pandemiei de Covid-19 sau a dezastrelor naturale care au lovit planeta, în ultimul an. Însă, speranța și magia sărbătorilor nu s-a deteriorat! Oamenii au reușit să intre în spiritul Crăciunului și să urmeze tradițiile locului.

Culturile din întreaga lume sărbătoresc de secole întregi sfârșitul celor mai întunecate zile ale sezonului și renașterea vieții. Acum, în mare parte din lume, este pur și simplu cunoscut sub numele de Crăciun. În timp ce mare parte din Occident sărbătorește Crăciunul cu scene din nașterea lui Iisus, slujbe bisericești, bastonașe dulci din bomboane și Moș Crăciun, lumea este plină de o varietate aparent nesfârșită de tradiții, sărbători, tradiții și ritualuri de Crăciun.

Iată cum a fost sărbătorit Crăciunul în întreaga lume

Foto: AFP/GETTY/PROFIMEDIA

«Frați și surori, stând în fața pătuțului, contemplăm ceea ce este central, dincolo de toate luminile și decorațiunile, care sunt frumoase. Contemplăm copilul Iisus. În ajutorarea săracilor, așa vrea El să fie onorat. În această noapte de iubire, să avem o singură teamă: aceea de a jigni dragostea lui Dumnezeu, de a-l răni disprețuindu-i pe cei săraci cu indiferența noastră. Isus îi iubește mult și într-o zi ne vor primi în Rai», a transmis Papa Francisc în timpul slujbei.

Al doilea Crăciun pandemic ne-a prins în plin val Omicron. Această variantă se răspândește tot mai rapid în toată lumea. Peste 2.000 de zbouri din întreaga lume au fost anulate înainte de Crăciun, din cauza variantei Omicron.

În Europa, numărul de cazuri Covid-19 au început să crească, iar specialiștii se tem de un nou val de coronavirus. Guvernele au început să ia măsuri dure din cauza variantei Omicron, iar în unele regiuni s-a intrat chiar și în carantină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net