Cele mai trăsnite imagini de la sărbătoarea iubirii

Ziua Îndrăgostiţilor a fost sărbătorită și în acest an afectat de pandemia de COVID-19 în întreaga lume!

În Filipine, îndrăgostiţii au primit  binecuvântarea urangutanilor de la zoo. Foto: EPA - EFE
În Filipine, îndrăgostiţii au primit binecuvântarea urangutanilor de la zoo. Foto: EPA - EFE

Sute de cupluri de îndrăgostiţi au luat cu asalt ”templele iubirii” amenajate în Bangkok, Thailanda, pentru a oficia căsătorii simbolice, desfășurate cu respectarea normelor de siguranţă privind COVID-19.

În Filipine, îndrăgostiţii s-au adunat la grădina zoo pentru a-și jura iubire veșnică alături de urangutanii care i-au binecuvântat, așezându-le ghirlande colorate de flori.

Și-au jurat iubire veșnică în acvariile cu pești

Tot în Thailanda, mai multe cupluri de îndrăgostiţi au intrat în acvariile cu pești de la un parc acvatic din Chiang Mai pentru a-și arăta iubirea pe care și-o poartă lumii întregi.

Până și în zonele sărace din Coasta de Fildeș, oamenii au fost pătrunși de sentimentul pur al iubirii și și-au făcut cadouri pufoase, parfumate și colorate unul altuia.

Ziua de 14 februarie e impregnată de o dublă semnificaţie, una păgână legată de zeul roman al agriculturii și una legată de martirul creștin Valentin.

În România, băi în piscine și ”senzații tari” în cabane arse

În România, Ziua Îndrăgostiților a fost sărbătorită la extreme. În vreme ce turiștii îndrăgostiți de la Băile Felix s-au relaxat în piscină cu spumă, baloane colorate și cocktailuri colorate, la munte, într-o cabană din județul Cluj atmosfera a fost atât de încinsă încât a izbucnit un incendiu la propriu.

Petrereții dintr-o cabană din localitatea Dealu Negru din județul Cluj s-au autoevacuat după ce imobilul a fost cuprins de un incendiu. Aici, focul a pornit, cel mai probabil, de la instalația electrică defectă. Intervenția pompierilor a durat 4 ore, însă nu a mai putut fi nimic salvat. Pentru că era făcută integral din lemn, cabana s-a făcut scrum.

Același lucru l-au pățit și câțiva tineri veniți să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților într-o cabană din comuna argeșeană Bughea de Sus. Duminică, atunci când au făcut focul în sobă, tinerii nu au observat jarul care a căzut pe pardoseală. Cabana din lemn s-a aprins imediat, iar până la sosirea pompierilor focul înghițise deja clădirea, un foișor alăturat, o rulotă și vegetația uscată din zonă.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
ardeal jfif
carte de identitate electronica jpg
lalla jpg
348626002 257237036847126 7114836432892579766 n jpg
empatie scaun cu rotile pacient shutterstock 1562124124 jpg
Bordel Constanta jpg
buzau smochine1  jpg