Cea mai tare șefă din lume. Surpriza uriașă pe care le-a făcut-o angajaților chiar de ziua ei

Ultima actualizare:

Cea mai bogată femeie din Australia este un model demn de urmat! Joi, de ziua ei, Gina Rinehart (69 de ani) le-a oferit cadou angajaţilor săi premii în valoare de 4,1 milioane de dolari. Cele 41 de premii în bani au reprezentat cei 41 de ani în care ea a lucrat la compania minieră Hancock Prospecting. 

Gina Rinehart, CEO-ul companiei de  minerit Hancock Prospecting, este  o miliardară generoasa
Gina Rinehart, CEO-ul companiei de minerit Hancock Prospecting, este o miliardară generoasa

În timp ce majoritatea angajatorilor caută să reducă cheltuielile, cazul Ginei Rinehart, magnat minier  din Australia, este unic. Cu o avere de 34 de miliarde de dolari, CEO-ul Hancock Prospecting s-a gândit să facă un gest frumos în calitate de şefă. Ea a oferit 4,1 milioane de dolari cadou pentru 41 de angajaţi, din cei 4000 care s-au înscris la tombolă.  Angajaţii câştigători se pare că au plecat acasă cu 100.000 de dolari fiecare.

Miliardara este cunoscută pentru generozitatea de care a dat dovadă faţă de angajaţii ei. Anul trecut a ales aleatoriu dintr-o pălărie numele a 10 persoane şi le-a oferit un bonus de Crăciun de 100.000 de dolari. Această tradiţie a început în 2018, când ea a conceput o iniţiativă de ajutor caritabil pentru mina Roy Hill.

Schema a făcut ca lucrătorii să fie eligibili pentru o plată anuală bazată pe performanţa generală a activităţii. Ea a declarat atunci că planul recunoaşte contribuţiile angajaţilor Roy Hill în atingerea obiectivelor operaţionale.

„Viziunea mea pentru împărţirea profiturilor se bazează pe egalitate. Dacă mina Roy Hill are un an bun, atunci cu toţii avem un an bun. Aşa că ofer o plată anuală către toţi angajaţii la jumătatea lunii decembrie, chiar înainte de Crăciun”, a spus Rinehart la momentul respectiv, conform publicaţiei Australian Mining. 

Compania sa a obţinut anul trecut un profit uriaş, de 2,5 miliarde de dolari. În cel mai recent interviu, pentru a marca trei decenii de când este la conducere, Gina a spus că nu are intenţia de a se opri acum şi va continua să investească în minereu de fier, cupru, litiu şi aur:

„Munca extrem de grea ne-a adus unde suntem şi dacă vrem să continuăm acest succes, atunci trebuie să rămânem vigilenţi şi să nu lăsăm câştigul nostru să ne diminueze eforturile”.

Apropiaţii femeii spun că lucrează non-stop şi este implicată în fiecare parte a afacerii. De asemenea, ei sunt de părere că nu primeşte suficientă recunoaştere pentru succesul ei. Gina Rinehart este a 47-a cea mai bogată persoană din lume.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net