Copil ucis într-un atac cu bombe în regiunea Harkiv din Ucraina

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Printre victimele primei zile de război în Ucraina se află și un copil. Băiatul și-a pierdut viața în urma bombardării unui bloc de locuințe din regiunea Harkiv. 

razboi ucraina epa efe 2 jpg

Un băiat a fost ucis după ce un bloc cu cinci etaje din Ciuhuiv, regiunea Karkiv, a fost bombardat. Ansamblul de locuințe a fost lovit de un bombardament aerian al rușilor, care au atacat Ucraina joi dimineață.

Salvatorii au fost solicitați la ora 8.23, pentru a stinge incendiul declanșat la un bloc de 5 etaje din orașul Ciuhuiv, regiunea Harkiv. Au intervenit trei departamente operaționale ale Serviciului de Salvare (SES) cu autocisterne și un vehicul de prim-ajutor și un autoturism.

Copil găsit mort de salvatori  

Când au sosit salvatorii, ardeau balcoane ale apartamentelor de la etajele doi, trei și patru. Aceștia au evacuat 15 locatari. Din nefericire, deflagrația a ucis un copil, cadavrul acestuia fiind găsit de salvatori în timp ce acționau pentru stingerea incendiului.

De asemenea, alte câteva persoane care se aflau în blocul bombardat au fost rănite.

Vladimir Putin a autorizat invadarea Ucrainei joi, la primele ore ale dimineții, într-un discurs-surpriză. Imediat au început bombardamentele în capitala Kiev, Harkiv, al doilea oraș ca mărime al țării, Donețk, Dniepr, dar și în orașul-port Odessa.

Klaus Iohannis: „ România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la finalul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, că România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina. Iohannis a precizat că ţara noastră este pregătită pentru orice consecinţe economice şi umanitare pe care le poate genera un conflict de durată.

Cel puțin 40 de soldați și 12 civili au fost uciși joi, în primele ore ale invaziei trupelor rusești în Ucraina. Anunțul a fost făcut de un consilier al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. ”Știu că mai mult de 40 de militari ucraineni au fost uciși și 12 civili”, a declarat Oleksii Arestovic.

Puteți urmări știrile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net