Cum a reușit Camilla Bowles să intre în grațiile Casei Regale

Camilla Bowles, soția prințului Charles, s-a luptat dintotdeauna cu un val de antipatie venit din partea britanicilor. Mulți au considerat-o vinovată pentru mariajul eșuat al prințesei Diana și puțini cei au fost oamenii care nu au privit-o cu scepticism. Cu toate acestea, Camilla nu a ascultat răutățile și a muncit asiduu pentru a demonstra că merită un loc în cadrul Casei Regale a Marii Britanii. 

Melania Trump, alături de Regina Elisabeta și de soția Prințului Charles, Camilla Parker Bowles jpeg
Camilla Bowles a muncit din greu pentru a intra în grațiile reginei Sursă foto: Profimedia

În urmă cu mult timp, Camilla era descrisă de către ziarele britanice ca fiind o femeie leneșă, care își urmărește doar propriul interes.

Astăzi, publicațiile din Marea Britanie o laudă pentru implicarea de care dă divadă și pentru faptul că este nelipsită de la evenimentele publice. Statisticile oficiale sunt de partea Camillei. Astfel, soția prințului Charles a onorat nu mai puțin de 169 de îndatoriri regale de la începutul anului 2022 până în luna iunie, informează Daily Mail. 

Ar putea să te intereseze și: Interviu de excepție! Care este secretul mariajului Camillei Bowles cu prințul Charles 

Ea susține cauze care variază de la alfabetizare la abuz domestic și desfășoară adesea angajamente, în ciuda faptului că primește mult mai puțină publicitate sau laude decât Ducesa de Cambridge sau Contesa de Wessex.

Când a fost anunțată nunta din 2005 a prințului Charles și a Ducesei de Cornwall, mulți, inclusiv prietenii Camillei, nu credeau că va putea ține pasul cu ritmul solicitant al muncii. Dar Camilla Bowles a demonstrat că se descurcă de minune și a participat la majoritatea evenimentelor oficiale la care i-a fost solicitată prezența, indiferent dacă se simțea bine sau nu. Acest lucru a contribuit considerabil la acceptarea ei de către britanici, scrie Daily Mail. 

Vezi și: De ce nu au suportat-o niciodată membrii Casei Regale pe Camilla Bowles 

Camilla Bowles a dezvăluit care este secretul mariajului cu Charles 

Camilla Bowles dorește să fie percepută într-o lumină pozitivă de către public, nu să fie pusă pe un piedestal. Așadar, nu a ezitat să acorde un interviu intim publicației Vogue, în care a vorbit despre viața pe care o trăiește alături de moștenitorul coroanei britanice.

Camilla a dezvăluit care este secretul mariajului cu prințul Charles, Conform acesteia, ei reușesc să își facă mereu timp să stea de vorbă la o ceașcă de ceai, chiar dacă au un program teribil de aglomerat. În ciuda faptului că pare un ritual banal, acest obicei contribuie la sudarea lor, în calitate de cuplu, dezvăluie Camilla Bowles.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
Criza economica criza financiara FOTO Shutterstock
Capture JPG
image
image
image
image
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
misiune spatiala dart asteroid foto nasa esa (4) jpg
Primarul Cătălin Cherecheș (sursa foto Pixabay & Facebook/ colaj Click!)
Loredana Zainea (sursa FOTO Facebook)
Marian Gaspar webp