Civilii, învățați să atace blindatele cu cocteiluri Molotov. Ghid de apărare a Kievului

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Războiul din Ucraina a șocat întreaga planetă! 5.300 de soldați ruși au fost uciși de forțele ucrainene, 29 de avioane, 29 de elicoptere și peste 150 de tancuri au fost distruse. Militarii îi învață cu poze pe civili să lupte.

Bombardamentele rusești sunt nimicitoare - foto AFP
Bombardamentele rusești sunt nimicitoare - foto AFP

Întreaga lume a așteptat ieri rezultatul negocierilor de pace ruso-ucrainene de la Gomel, Belarus. Rusia nu a anunțat care îi sunt solicitările, iar Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a evitat discuțiile cu presa.

Negocierile de la Gomel, cu concluzii amânate

Ucraina a fost reprezentată de ministrul Apărării, Oleksi Reznikov, iar delegația rusă a fost condusă de consilierul lui Vladimir Putin, Vladimir Medinski. Consilierul lui Volodimir Zelenski, Mihailo Podoliak a anunțat înaintea începerii tratativelor că nu își face speranțe că Rusia își va retrage trupele în urma discuțiilor, având în vedere că atacurile asupra marilor orașe ucrainene s-au intensificat în est, nord și nord-vest. Puțin înainte de ora 18.00 cele două părți au declarat negocierile încheiate și au ajuns la concluzia că trebuie să revină în capitalele lor, să discute cu șefii de stat și apoi să se mai întâlnească încă o dat. Asta înseamnă că noaptea aceasta va fi iar iadul pe pământ și bombardamentele vor continua.

Civilii sunt învățați cum să lupte

Rusia a atacat pe nepregătite și peste 70% dintre ucraineni au recunoscut la 24 februarie că sunt șocați pentru că nu au crezut vreodată că așa ceva se va întâmpla. Armata nu a reușit să încheie pregătirile militare ale civililor și ele continuă acum pe rețelele sociale. Oamenii sunt instruiți să facă diferența între elicopterele ucrainene și cele rusești. Sunt împărțite fotografii cu instrucțiuni precise la metroul din Kiev pentru că începând cu ora 17.00 orașul devine pustiu, lumea se ascunde în buncăr, sirenele încep să urle și bombele rusești încep să aducă moarte în capitala ucraineană.

Iată cum sunt învățați civilii să lupte cu blindatele și să recunoască elicopterele ucrainene!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net