De teama eclipsei, o astroloagă şi-a ucis partenerul, și-a rănit copiii, iar apoi și-a luat viața

Caz șocant în SUA! O astroloagă obsedată de eclipsa totală de Soare şi-a înjunghiat mortal partenerul de viață, și-a rănit copiii aruncându-i din mașina pe care o conducea cu viteză, unul dintre ei a decedat ulterior, iar apoi și-a pus capăt zilelor.

O astroloagă din SUA și-a ucis soțul și și-a aruncat copiii din mașină / foto: Pixabay
O astroloagă din SUA și-a ucis soțul și și-a aruncat copiii din mașină / foto: Pixabay

Luni dimineaţă, 8 aprilie, cu câteva ore înainte de eclipsa totală de Soare, Danielle Johnson (34 de ani), o astroloagă care se prezenta ca „vindecător divin” şi oferea online „purificări ale aurei”, precum şi citiri ale semnelor zodiacale, şi-a înjunghiat mortal partenerul şi şi-a aruncat cele două fiice din maşină în timp ce aceasta circula pe autostradă. Ulterior, femeia a decis să își ia viața. Doar una dintre fetițe a supraviețuit.

Danielle și-a ucis partenerul Jaelen Allen Chaney, în vârstă de 29 de ani, un fost milirat, în apartamentul lor din Woodland Hills, California. A fugit ulterior de la fața locului, însă nu singură, ci cu cele două fiice. Mergând cu viteză pe o autostradă din oraş, ea şi-a împins copiii afară din maşină. Fetița cea mare, în vârstă de nouă ani, a supravieţuit. Din păcate, sora ei mai mică, un bebeluş de doar cinci luni, a fost găsită moartă, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Ulterior, a decis să își pună capăt zilelor. Autoritățile au găsit autoturismul, care s-a izbit de un copac la 160 km/h pe un drum de coastă. Trupul lui Danielle Johnson era grav mutilat şi greu de identificat.

„Apocalipsa este aici!”

Săptămâna trecută, tânăra a publicat pe contul său personal de X (fostul Twitter) un mesaj în care compara eclipsa cu „apogeul războiului spiritual” şi spunea că toată lumea ar trebui să „aleagă o tabără”. De asemenea, într-o altă postare menționa: „Apocalipsa este aici!”.

Danielle Johnson a avut o prezență considerabilă pe rețelele sociale, cu 100.000 de oameni care i-au urmat sfaturile astrologice și au cumpărat articole pentru ritualurile sale de „purificare a aurei”. Pe site-ul ei, a susținut că are „daruri spirituale” și provine dintr-o „descendență bogată de șamani indigeni și femei vraci”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
image
actualitate.net
image
actualitate.net