Ea este Paula Onofrei, românca de 29 de ani lăsată să moară în casă, în Italia. Reacția de necrezut a medicilor din peninsulă

Ultima actualizare:

Ies la iveală detalii tulburătoare în cazul tinerei Paula Onofrei, care a murit în Italia după ce salvarea a venit la 3 ore după primul apel. Familia româncei a depus plângere pentru omor din culpă, conform Adevărul.

Paula Onofrei avea 29 de ani - Foto: colaj/Twitter/via Adevărul
Paula Onofrei avea 29 de ani - Foto: colaj/Twitter/via Adevărul

În vârstă de 29 ani, Paula a decedat în urma unui șoc septic cauzat de un ulcer duodenal perforat. Moartea ei a survenit după ce sora tinerei a sunat de patru ori la urgențe, dar medicii au ignorat problemele semnalate. De altfel, salvarea ar fi venit abia după trei ore de la primul apel, conform publicației Fatti & Avvenimenti.  

Povestea tragediei Paulei Onofrei. Cum au reacționat medicii

Tragedia s-a petrecut în luna iulie. Românca era chelneriță într-un restaurant din Trastevere. Deoarece se simțea rău, fata a venit mai devreme de la muncă în ziua de 22 iulie. După o noapte grea, Paula i-a spus surorii sale că se simte slăbită, iar aceasta a sunat la numărul de urgențe medicale, solicitând o ambulanță. Apelul a fost făcut la ora 13.03.

După o oră și zece minute, Rebecca, sora victimei, a sunat din nou la urgențe și a anunțat că Paula Onofrei nu mai poate vorbi. I s-a transmis: „vom trimite o ambulanță”.

Din păcate, nici de această dată medicii nu au venit. La ora 14.57 a fost dat al treilea apel, iar discuția este tulburătoare:

Îmi pare rău, e a treia oară când sun, starea de sănătate a surorii mele se înrăutățește. Acum nu mai vede și are corpul vânăt”. Operatorul o întreabă pe Rebecca dacă Paula are limba albă: „Da, are limba albă”. În acest moment, apelul telefonic este transferat unei alte persoane aparent mai experimentate, care întreabă: „Spune-mi ce se întâmplă? Ce se întâmplă cu fata asta?”. Rebecca a explicat apoi totul de la început, însă echipajul de salvare tot nu a venit, conform Adevărul.

Sora victimei a sunat de 4 ori la urgențe

Ultimul apel a fost făcut la ora 15.29. De data aceasta, sora româncei țipă la telefon: „Aștept de două ore și jumătate, starea de sănătate a surorii mele se înrăutățește ce naiba faceți?

Din păcate, medicii au ajuns în sfârșit, la ora 15.40, la două ore și 37 de minute după primul telefon. Era însă prea târziu. Doctorii au încercat să o resusciteze pe Paula, dar nu au reușit.

La ora 17.14 tânăra a murit din cauza șocului septic cauzat de un ulcer duodenal perforat, a stabilit ulterior raportul medicului legist.

Familia româncei a depus plângere.

Așteptăm cu încredere deznodământul anchetei pentru că, în acest moment, sunt atât de mulți suspecți și nicio certitudine”, au afirmat avocații familiei tinerei.

Un alt amănunt important este faptul că în noaptea de dinaintea decesului, românca de 29 de ani se pare că ar fi mers și la camera de gardă. Acolo, însă, medicii i-au spus că, poate, are colită (o inflamație a colonului) și au trimis-o acasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net