Emmanuel Macron, surprins la bustul gol! Președintele Franței este într-o condiție fizică de invidiat

Președintele Franței, Emmanuel Macron, și soția sa își petrec zilele de vacanță la Fort de Bregancon, reședința de vară a președinților. Fiind în vacanță, Emmanuel Macron a fost fotografiat la bustul gol. 

Președintele Emmanuel Macron a ieșit pe mare pe o canoe, la bustul gol, doar în slip. Acesta a fost însoțit de o gardă de corp, care se afla într-o altă canoe. Liderul de la Elysee a navigat pe mare timp de aproximativ 20 de minute, iar imaginile au devenit foarte repede virale pe rețelele sociale. 

Citește și: Klaus Iohannis și Emmanuel Macron, în vizită la Kiev, pe timp de război

Macron, la bustul gol

Francezilor nu le-a scăpat un mic detaliu: canoea era vopsită în culorile drapelului francez, alb-albastru-roșu. De altfel, nici condiția fizică a președintelui francez, în vârstă de 44 de ani, nu a scăpat de observațiile cetățenilor, mai ales că Emmanuel Macron a fost un fotbalist amator, când era în facultate. 

Vezi și: Emmanuel Macron, mesaje în limba română pentru București și Chișinău: «Avem multe lucruri în comun»

Emmanuel Macron și soția sa au sosit la castelul din largul Rivierei franceze sâmbăta trecută, dar până de curând, când președintele francez a decis să facă mica excursie pe mare, cuplul prezidențial nu s-a afișat publicului. 

Miercuri, după escapada pe care a avut-o pe mare, Emmanuel Macron a mers la restaurant, alături de soția sa, unde mai mulți turiști au putut să-l surprindă pe președintele francez, debarcând într-o ținut-o neobișnuită - tricou polo, pantaloni de in și încălțăminte sport. 

Potrivit informațiilor din presa franceză, doar proprietarii restaurantului erau la curent cu intenția cuplului prezidențial de a lua masa în oraș. Până la sosirea celor doi, nimeni nu s-ar fi așteptat să-l vadă pe Macron fără costumul cu care ne-a obișnuit de atâta timp.

Cei doi s-au delectat cu pizza și pește la grătar, având grijă să-i salute de fiecare dată pe turiștii ce se aflau în apropierea președintelui francez.

Vezi pozele cu președintele Emmanuel Macron la bustul gol pe Adevărul.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net