Englezii săraci se mută în fast-food-uri pentru căldură și apă caldă

Restaurantele fast-food ofer─â, necondi╚Ťionat, ├«n Europa, climatizare, ap─â cald─â ╚Öi internet wireless gratuit. Practic, fix acele utilit─â╚Ťi care au ridicat pre╚Ťurile facturilor lun─â de lun─â atrag familiile cu venituri mici, acestea apel├ónd la o strategie disperat─â pentru a str├ónge cureaua.

mc donalds jpeg
McDonald's a devenit ÔÇ×refugiulÔÇŁ britanicilor cu venituri reduse

├Än Marea Britanie, de exemplu, e ├«nregistrat un asemenea fenomen. Familii cu copii mici se instaleaz─â ├«n restaurantele McDonaldÔÇÖs ╚Öi petrec ore ├«ntregi pentru a consuma c├óteva meniuri ieftine, de c├óteva lire, contrazic├ónd, astfel, ├«ntreg conceptul fast-food, acela de ÔÇ×mas─â rapid─âÔÇŁ.

Internet wi-fi gratuit pentru a se uita la TV

Fanomenul a fost analizat ├«n publica╚Ťia britanic─â The Guardian ╚Öi se pare c─â ar fi vorba despre un subterfugiu pentru a genera economii. P─ârin╚Ťii se asigur─â c─â masa familiei e plin─â cu produse ieftine, consumate pe parcursul mai multor ore.

C├ónd merg la toalet─â, copiii se spal─â pe din╚Ťi ╚Öi chiar fac du╚Ö!

Cite╚Öte ╚Öi: Sondaj ├«ngrijor─âtor. C├ó╚Ťi rom├óni sunt afecta╚Ťi de cre╚Öterea pre╚Ťurilor

Iar internetul wireless gratuit ├«i ajut─â s─â se uite la emisiunile sau serialele preferate pe dispozitive mobile, telefoane, tablete sau laptopuri. Practic, p─ârin╚Ťii fac economie la c─âldur─â, ap─â cald─â, electricitate sau gaze pentru g─âtit, c├óteva ore bune pe zi.

Aceste obiceiuri au fost identificate ╚Öi analizate ├«n publica╚Ťia din Marea Britanie de Matthew Cole, administratorul Fuel Bank, o funda╚Ťie care ├«i ajut─â pe britanici s─â aib─â acces la combustibili casnici sau hran─â.

Ard mobilă pentru a se încălzi

Acesta a explicat faptul c─â organiza╚Ťia a f─âcut eforturi pentru a-i convinge pe oameni s─â nu ard─â mobila veche ├«n sobe pentru a se ├«nc─âlzi.

ÔÇ×S─âr─âcia cauzat─â de scumpiri ale utilit─â╚Ťilor nu e singura problem─â. C├ónd pre╚Ťurile combustibililor care asigur─â ├«nc─âlzirea cresc, apar probleme legate de m├óncare sau cheltuieli pentru ├«mbr─âc─âminte mai groas─âÔÇŁ, a explicat Cole pentru The Guardian.

Cite╚Öte ╚Öi: Scumpiri ├«n Rom├ónia. Care este evolu╚Ťia pre╚Ťurilor ╚Öi c├ónd se vor stabiliza

O alt─â situa╚Ťie ├«ngrijor─âtoare apare atunci c├ónd familiile f─âr─â venituri suficiente nu mai pot achita facturile ╚Öi apeleaz─â la creditori cu dob├ónd─â mare, gener├ónd o serie de datorii care nu vor putea fi suportate.

 Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
pahare   nunta   wine g2eb1bccbb 1280 jpg
viorel hrebenciuc jpeg
Kate Middleton ┼či Prin┼úul William
sf cuv sisoe cel mare sf mc lucia din roma 148107 jpg
woman 2566854 1920 jpg