Experiență bizară trăită de doi tineri căsătoriți! De ce au fost singurii turiști dintr-o stațiune de lux

Ultima actualizare:

Doi tineri turiști au rămas uimiți atunci când au observat că sunt singurii aflați în vacanță într-un resort de 5 stele. Aflați în luna de miere, la Grand Velas Boutique Los Cabos din Mexic, tinerii s-au speriat inițial, însă după și-au dat seama că un întreg regat este numai al lor, scrie adevărul.ro. 

Plajă din Mexic Foto: Pixabay.com
Plajă din Mexic Foto: Pixabay.com

Experiență inedită în vacanță de 5 stele

Tinerii, aflați în luna de miere, au vrut să profite din plin de vacanța din Mexic, numai că pentru început s-au speriat. Cameron, cunoscut sub numele de @freedomhustler, a povestit pe pagina sa de TikTok, șocul prin care au trecut atunci când nu au mai observat alți turiști în luxosul resort.

 „De fiecare dată când mi se părea că văd pe cineva care nu poartă o uniformă albă, mă entuziasmam, doar ca să realizez că nu, doar mai mulți antreprenori care lucrează la locul respectiv. Ceea ce, din nou, a fost destul de mișto, până când nu a mai fost", a spus  Cameron, cunoscut sub numele de @freedomhustler. „Cine plătește pentru toate acestea? Tot acest regat este doar pentru noi", a declarat tânărul.

„Bucură-te de ea, amice. Nu ești CEO, așa că nu este problema ta", a scris un comentator, referindu-se la preocuparea tânărului pentru cheltuielile mari ale resortului.

Întâmplare nefericită din vacanță

Întâmplările din vacanțe nu au de fiecare dată un final fericit. De exemplu, românii preferă într-un număr mare să-și petreacă concediile în Grecia, însă nu iau în considerare faptul că acolo numărul hoțiilor este mare. Iată ce au pățit, anul trecut, doi români.

În vara anului 2023, doi români, s-au trezit într-o dimineață fără mașină și bani, autoturismul fiind furat chiar din fața hotelului unde erau cazați. Speriați, oamenii au alertat imediat poliția din statul elen respectiv. Cu acestă ocazie au aflat că nu sunt primii, probabil nici ultimii care au pățit așa ceva.

Totul s-a întâmplat în stațiunea Nikiti din Grecia. Turiștii își lăsaseră mașina parcată în fața vilei unde s-au cazat. După ce au descoperit că nu mai au autovehiculul, odată cu alertarea poliției românii au scris și pe grupurile cu românii aflați în Nikiti.

Români spun că hoții au intrat peste ei în camera de la cazare, le-au luat cheile autovehiculului, dar și banii. Apoi, s-au îndreptat către mașină și au plecat într-o direcție necunoscută. Din fericire, nu pentru mult timp, căci au fost prinși de oamenii legii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net