Un cetățean american, reacție șocantă când a fost pus să compare o stațiune de lux din Alpi cu Apusenii. „Mârlănia și țărănia, la ele acasă acolo”

Un turist american cu dublă cetățenie, Daniel, și-a petrecut sărbătorile în Munții Apuseni după o experiență anterioară în Alpii Austrieci. Comparând cele două destinații, reacția sa șocantă a ridicat întrebări și a evidențiat o perspectivă neașteptată asupra ospitalității și serviciilor turistice din România.

Munții Apuseni. Foto: Pixabey.
Munții Apuseni. Foto: Pixabey.

Experiența în alpii austrieci și Sinaia

Daniel a împărtășit experiențele sale din Austria și România, surprinzându-se neplăcut de comportamentul unor turiști beți pe pârtie la Mayrhofen, în timp ce la Sinaia a avut parte de condiții excelente. Aceste prime impresii l-au făcut să se întoarcă în România pentru a explora Munții Apuseni.

Munții Apuseni, o descoperire fenomenală

Daniel a ales să-și petreacă sărbătorile în Munții Apuseni, la Mărișel și Băișoara, unde a fost profund impresionat. A subliniat că, deși pârtiile nu se compară cu cele din Austria, Apusenii au oferit o experiență fenomenală, iar oamenii au fost minunați.

Oameni excepționali și servicii impecabile

Daniel a făcut o comparație surprinzătoare între comportamentul turiștilor din Austria și atmosfera din Apuseni. A afirmat că în Austria, la Mayrhofen, a fost martor la mârlănia și nepăsarea unor turiști britanici beți pe pârtie, în timp ce gazdele nu luau măsuri. În contrast, în Munții Apuseni, la Băișoara și Mărișel, oamenii stăteau disciplinați la coadă, nu existau împingeri și nu a văzut bețivi pe pârtie. Apreciind atitudinea atentă și grija localnicilor, Daniel a subliniat că aceștia pot rivaliza cu orice destinație turistică.

Vrea să exploreze și alte minunății ale Apusenilor

Reacția șocantă a lui Daniel aduce în prim-plan aspecte neașteptate ale experiențelor turistice din România și Austria. Cu planuri deja făcute pentru viitoarele sale vacanțe, el și-a exprimat dorința de a explora și alte minunății ale Apusenilor, evidențiind că această destinație a devenit o alegere preferată în detrimentul unor locuri consacrate din străinătate.

Articolul subliniază că, în ciuda prejudecăților, România poate oferi servicii turistice de calitate și experiențe autentice, aducând o perspectivă proaspătă asupra potențialului turistic al țării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net