Femeia care și-a văzut chipul într-un tablou pictat înainte să se nască. „Arată exact ca mine”

Jenny Smith, în vârstă de 43 de ani, din Mississippi, SUA, a avut parte de o experiență extrem de bizară. Deoarece fiecare persoană are un chip unic, șansele să existe cineva care să-ți semene la perfecție sunt aproape nule, însă, Jenny a făcut o descoperire șocantă. Ea și-a văzut chipul într-un tablou pictat înainte să se nască.

Jenny și-a văzut chipul într-un tablou pictat înainte să se nască / Foto: Captură video TikTok
Jenny și-a văzut chipul într-un tablou pictat înainte să se nască / Foto: Captură video TikTok

Jenny Smith, mama a 4 copii, a fost uimită când, în luna iunie a acestui an, o prietenă i-a trimis o imagine a unei postări dintr-un grup de pe Facebook cu un tablou în care era o femeie cu păr roșcat și creț. Mai precis, femeia s-a văzut pe ea, într-un tablou realizat! A petrecut luni de zile sunând la diverse magazine de antichități și folosind platformele de socializare pentru a descoperi mai multe despre originea tabloului.

„Cineva a publicat o imagine a tabloului pe un grup de Facebook, în iunie, iar o prietenă i-a trimis-o surorii mele și i-a spus: «Arată exact ca Jenny». M-am gândit imediat că trebuie să găsesc acest tablou, trebuie să îl am. Nu este un oarecare tablou, deoarece femeia arată exact ca mine”, a declarat Jenny Smith, potrivit New York Post.

A aflat cine a realizat tabloul

Ulterior, a aflat că poate fi găsit într-un anticariat din Carolina de Nord, așa că a contactat magazinul, dar nimeni nu i-a răspuns niciodată. „Am încercat o lună și jumătate, apoi am renunțat pentru că nimeni nu m-a putut ajuta, iar anticariatul nu răspundea la telefon”, a mai adăugat ea.

Însă, un străin, aflat în apropiere de anticariatul unde se vindea tabloul, s-a oferit să o ajute. A reușit să cumpere tabloul pentru suma de 10 dolari, iar apoi i l-a trimis femeii sub formă de cadou prin poștă.

„M-am simțit cam ciudat când l-am văzut. A fost un moment atât de «wow» – deci cineva chiar a pictat-o pe această doamnă care arată exact ca mine. Tablou se află acum în sufrageria mea. Este acolo, mă privește. ora mea a venit și a văzut-o și a spus că este o nebunie cât de mult seamănă cu mine. Mi-a spus că arăta ca și cum eu am stat și cineva mi-a realizat portretul”, a precizat Jenny.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, nu s-a oprit din a investiga originea tabloului și a descoperit că acesta este realizat de Stephen Farris Jr., un pictor ce a servit ca pilot de avion în Al Doilea Război Mondial și care a decedat în 2014.

„Pictorul a murit, dar i-am găsit nepoata online. Am întrebat-o dacă știe cine este cel care a realizat tabloul”, a povestit femeia, conform sursei citate.

Nepoata i-a confirmat că bunicul ei picta persoane necunoscute care se ofereau voluntar pentru portrete. Însă, nu se cunoaște identitatea femeii din tablou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
cer rosu 1 jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net