Fericire mare în Familia Regală britanică: Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani. Kate Middleton și Prințul William au publicat tradiționala fotografie aniversară

Fiica Prințului William și a lui Kate Middleton, Prințesa Charlotte, a împlinit, joi, pe data de 2 mai, frumoasa vârstă de 9 ani. Și cum este ultima aniversare cu o singură cifră a fetiței lor, Prinții de Wales au publicat pe rețelele de socializare tradiționala fotografie aniversară.

Sărbătoare în Familia Regală Britanică: Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani / foto: arhiva Click!
Sărbătoare în Familia Regală Britanică: Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani / foto: arhiva Click!

Prințesa Charlotte a fost văzută ultima dată în public în timpul tradiționalei plimbări a Familiei Regale britanice în ziua de Crăciun spre biserică, pe domeniul Sandringham din Norfolk. Ei bine, joi, 2 mai 2024, cu ocazia celei de-a 9-a aniversare a prinţesei, Kate Middleton și Prințul William le-a făcut o bucurie fanilor și au publicat tradiționala fotografie aniversară.

„La mulți ani la 9 ani, Prințesa Charlotte! Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase de astăzi. Prințesa de Wales", este mesajul care însoțește imaginea publicată pe pagina oficială de Instagram a cuplului.

Fotografia a fost făcută în grădinile domeniului Windsor din Berkshire, iar Prințesa Charlotte și-a sărbătorit ziua specială alături de părinții ei și de cei doi frați George, 10 ani, și Louis, șase ani.

Prințesa Charlotte este a treia în linia de succesiune la tron

Prinții de Wales au sărbătorit săptămâna trecută cea de-a șasea aniversare a fiului lor cel mic, Prințul Louis, și cum au făcut o tradiție din publicarea de portrete ale copiilor lor în fiecare an pentru a le marca zilele de naștere, se pare că au făcut același lucru și pentru cel mic.

Prințesa Charlotte este a treia în linia de succesiune la tron, după tatăl ei, Prințul William, și fratele ei mai mare, Prințul George. De asemenea, micuța este prima prințesă britanică care nu a fost depășită în linia de succesiune de un frate mai mic, deoarece bunica ei, regretata Regină Elisabeta a II-a, a schimbat regulile prin „Legea privind succesiunea la Coroană” din 2013, astfel încât toți copiii Familiei Regale născuți după 2011 să aibă drepturi egale la tron, indiferent de sex.

Și, deși este unul dintre cei mai tineri membri ai familiei, Kate Middleton a mărturisit cu ceva timp în urmă, mai exact în anul 2017, că ea este „cea care se află la conducere”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net