Filmulețul care i-a emoționant până la lacrimi pe internauți. „Numai mie mi s-a strâns sufletul și mi-au dat lacrimile?!”

Ultima actualizare:

Vremea rea a făcut ravagii în ultima vreme nu doar în România, ci în mai multe țări. Zeci de case și străzi au fost distruse de inundații, iar mii de animale și-au pierdut viața. De altfel, un filmuleț a devenit viral pe rețelele de socializare și i-a emoționat pe internauți. Un șofer a filmat o turmă de căprioare care fug din calea apelor în Ungaria.

Filmulețul care i-a emoționant până la lacrimi pe internauți / foto: arhiva Click!
Filmulețul care i-a emoționant până la lacrimi pe internauți / foto: arhiva Click!

În urmă cu câteva zile, situația a fost critică în Ungaria, grav lovită de viitură. Au fost inundate sute de case de pe malul Dunării, iar 300 de soldați au fost nevoiți, pentru a opri apa și a proteja zonele locuite permanent în detrimentul caselor de vacanță, să construiască un baraj din peste 100.000 de saci cu nisip. Și totuși, deși momentele au fost de nedescris, unele incidente i-au impresionat pe unii oameni.  

La Baja, apele au făcut ravagii. Nivelul Dunării a crescut considerabil în ultimele zile și a inundat o pădure, astfel că, fugind din calea apelor, o turmă impresionantă de căprioare a fost observată pe marginea drumului. Frumoasele animale păreau speriate, însă erau liniștite și nu i-a încurcat deloc pe șoferi. Imaginile au fost surprinse de un conducător auto și publicate ulterior pe rețelele de socializare.

„Seamănă cu scena din «Leave the world behind»”

„Numai mie mi s-a strâns sufletul și mi-au dat lacrimile?!”, „Seamănă cu scena din «Leave the world behind»”, „Ca să vedeți că animalele știu că dacă stau într-un grup mare nu vor fi atacate, chiar dacă ies din pădure... ceea ce noi oameni uităm, că unde-s mulți puterea crește, mereu! Exemplar”,

„Acum o săptămână, postase cineva, cred că tot de undeva dintr-o țară europeană, și spunea că cerbii s-au adunat undeva în zona caselor și au ieșit din pădure.. oare ce înseamnă? Exact asta...animalele au simțit pericolul și au ieșit în zone unde simt că ar putea sa fie salvate!”, „De aia trebuie să nu mai țină oamenii câinii în lanț la țară, animalele simt când vine pericolul și fug să se salveze....sper ăa vadă câți mai mulți oameni”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au văzut videoclipul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
paine freepik jpg
test1 jpeg
reginele romaniei jpg
Ploaie Autostrada jpg
palaja pixabay1 jpeg
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net