Grecia, lovită de „apocalipsă”! Mai multe persoane au fost rănite, după ce un pod s-a prăbușit

Ultima actualizare:

Tragediile se țin lanț în Grecia, unde, după canicula extremă și incendiile devastatoare, autoritățile s-au confruntat cu o nouă situație de urgență. Mai precis, este vorba despre un pod care s-a răbușit în Patras, regiune din vestul țării. Din păcate, autoritățile au confirmat că există persoane rănite și prinse sub dărâmături. Află mai multe detalii alături de Click!

Autoritățile au ajuns imediat la fața locului / foto: Twitter
Autoritățile au ajuns imediat la fața locului / foto: Twitter

Grecia trece printr-o perioadă dificilă, în care tragediile par să se țină lanț. Întâi, canicula excesivă a forțat închiderea pentru câteva ore din zi a obiectivelor turistice de pe Acropole, în Atena, apoi, tot din cauza căldurii, incendiile au început să facă prăpăd de-a lungul țării.

Iar acum,  nouă știre dramatică vine din Grecia, de data aceasta din Patras, în vestul țării. Acolo, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, un pod la care se efectuau lucrări de construcție s-a prăbușit. Din păcate, conform informațiilor disponibile, autoritățile au comunicat că cel puțin o persoană și-a pierdut viața,  2 sunt dispărute, iar alte 5 persoane au răni îndeajuns de grave pentru a necesita transportul la spital.

Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, unde au început operațiunile de salvare. Potrivit acestora, există persoane prinse sub dărâmături. Mai multe ambulanțe, mașini de pompieri, cât și echipaje de poliție au fost trimise la fața locului.

Un pod s-a prăbușit în Grecia

Conform informațiilor, victimile vor fi duse de urgență la Spitalul Universitar din Patras, cât și la Spitalul Sfântul Andrei. La acest moment, nu este cunosctuă cauza prăbușirii podului, însă autoritățile vor deamara o anchetă pentru a afla ce a putut duce la o asemenea tragedie. Patras se alfă în nordul peninsulei Peloponez, la autostrada ce leagă această zonă a Greciei de Atena.

După cum poate deja știți, statul elen se confruntă cu incendii masive, mai ales în insula Rodos, unde deja mii de persoane au fost evacuate din calea flăcărilor, iar turiștii privesc cu groază la situația dezastruoasă din jurul lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net