Hackerii de la Anonymous au atacat mai multe site-uri de pres─â ruse╚Öti: ┬ź├Än c├ó┼úiva ani vom tr─âi ca ├«n Coreea de Nord┬╗

#R─âzboi Ucraina-Rusia

O situa╚Ťie extrem de tensionat─â este ├«n Ucraina, dup─â ce a fost atacat─â de Rusia. ╚Ü─ârile se afl─â ├«n r─âzboi de 5 zile, iar o lume ├«ntreag─â prive╚Öte cu groaz─â ├«nt├ómpl─ârile din ╚Ťara vecin─â.

hackeri jpeg

Restul statelor nu au putut r─âm├óne indiferente ╚Öi fiecare a sanc╚Ťionat ac╚Ťiunile Rusiei, ├«n modul s─âu.

Sanc╚Ťiuni contra Rusiei

├Äntreaga planet─â condamn─â decizia Rusiei de a ataca Ucraina ╚Öi r├ónd pe r├ónd, sanc╚Ťiunile ├«ncep s─â-╚Öi fac─â loc. Printre cei care dezaprob─â comportamentul lui Putin, se afl─â ╚Öi cunoscuta grupare de hackeri Anonymous. Ace╚Ötia au promis r─âzbunare ╚Öi s-au ╚Ťinut de cuv├ónt.┬á

Recent, ├«ntr-o postare pe conturle de socializare, gruparea a revendicat un atac cibernetic care a paralizat site-urile mai multor institu╚Ťii de media, dar ╚Öi ale unor agen╚Ťii de pres─â ruse╚Öti.

În ce a constat atacul

Site-urile agen┼úiilor ruse de pres─â de stat Tass ┼či RIA Novosti, ziarelor Kommersant, Izvestia (pro-Kremlin) ┼či revistei Forbes Russia au afi┼čat un mesaj care soma ÔÇŁs─â se opreasc─âÔÇŁ invazia Ucrainei de c─âtre ru╚Öi. Acest mesaj a fost afi╚Öat pre╚Ť de c├óteva minute.

ÔÇŁ├Än c├ó┼úiva ani vom tr─âi ca ├«n┬áCoreea de Nord. De ce avem nevoie de asta? Ca s─â ajung─â Putin ├«n c─âr┼úile de istorie? Nu este r─âzboiul nostru, opri┼úi-lÔÇŁ, se ar─âta ├«n acest mesaj.

De asemenea ├«n mesaj era denun╚Ťat─â ╚Öi indiferen╚Ťa jurnali╚Ötilor de la aceste publica╚Ťii.

ÔÇŁAcest mesaj va fi ┼čters, iar unii dintre noi vom fi concedia┼úi, chiar ├«ncarcera┼úi. ├Äns─â nu mai putemÔÇŁ, se noteaz─â ├«n mesaj.

Atacurile hackerilor Anonymous

Atacurile constau ├«ntr-o ÔÇŁnegare a serviciuluiÔÇŁ (DDoS), ceea ce face site-urile ┼úintite inaccesibile.

Organizaţia NetBlocks, specializată în supravegherea Internetului în lume, a semnalat într-un raport, sâmbătă, un acces încetinit la site-urile principalilor operatori de telefonie rusă, Rostelecom, MTS, Beeline sau Megafon.

ÔÇŁSuntem pe cale s─â cre─âm o armat─â informatic─âÔÇŁ, a anun┼úat s├ómb─ât─â pe Twitter vicepremierul ucrainean Mihailo Fedorov, ministru ├«ns─ârcinat cu domeniul Digital. Acesta a ├«ndemnat ca ÔÇŁtalente digitaleÔÇŁ s─â intre ├«n aceast─â armat─â virtual─â.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick!┬ápeÔÇéGoogle News,ÔÇéFacebook┬á╚ÖiÔÇéInstagram!

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
image png
Dorian Popa
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iliescu revolutie jpg
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg