Ce se întâmplă cu ideologul lui Putin, după ce și-a văzut fiica murind

#Război Ucraina-Rusia

Detalii cutremurătoare despre explozia în care Daria Dughina, 30 de ani, și-a pierdut viața au început să iasă la iveală, pe măsură ce anchetatorii ruși analizează locul incidentului.

Aleksandr Dughin și fiica sa, Daria, ucisă în explozia petrecută weekendul trecut
Aleksandr Dughin și fiica sa, Daria, ucisă în explozia petrecută weekendul trecut

Mașina, la volanul căreia se afla fiica lui Aleksandr Dughin, 60 de ani, ideolog și filosof rus apropiat de Vladimir Putin, rula cu viteză, pe o autostradă din apropierea Moscovei.

Modelul Toyota Land Cruiser îi aparținea tatălui victimei, de fapt, acesta fiind în alt autovehicul.

Aleksandr Dughin a fost martor al ultimelor clipe din viața fiicei sale
Aleksandr Dughin a fost martor al ultimelor clipe din viața fiicei sale

Se pare că Aleksandr Dughin a decis să circule cu altă mașină, fiica acestuia preluând autoturismul. Explozia s-a produs, în trafic, iar flăcările au cuprins mașina de teren. Daria Dughina nu a avut nici o șansă de scăpare, în urma exploziei, șoferița pierzând controlul volanului.

După explozie, mașina a ajuns pe contrasens, ieșind în decor

În cele din urmă, mașina a ajuns pe contrasens, unde a ieșit în afara părții carosabile. La scurt timp, la fața locului a apărut și Aleksandr Dughin, aflat în stare de șoc. Acesta era, blocat, pe mijlocul drumului și privea cum fiica de 30 de ani murea în flăcările care cuprinseseră întreaga mașină.

Scena sinistră a fost surprinsă în imagini video de un martor ocular care a încărcat online materialul filmat.

Aleksandr Dughin promovează, de mulți ani, reunificarea teritoriilor rusești și anexarea zonelor cu minorități ruse, visând la un nou imperiu. Agenția Nexta a anunțat că acesta ar fi fost internat în spital, după ce a fost martor al exploziei în care fiica sa și-a pierdut viața.

Citește și: Cel mai bun pilot ucrainean, ucis în luptă! Anton Listopad a fost decorat de președintele Zelenski, cu doar câteva zile înainte să moară

Așa cum era de așteptat, autoritățile din Rusia au lansat acuzații la adresa regimului din Ucraina, pe care îl consideră vinovat de ceea ce pare să fie un atentat la comandă. 

Dacă se confirmă legătura ucraineană, vom discuta despre un stat terorist și o politică aferentă implementată de regimul de la Kiev”, a transmis Maria Zakharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe din Rusia, într-o postare publicată pe Telegram.

Astfel, ucrainenii au transmis, la rândul lor, un răspuns, în care neagă, acesta fiind debutul unui ping-pong al declarațiilor contradictorii.

Rușii dau vina pe regimul din Ucraina

Ucraina nu are nici un amestec, pentru că nu suntem un stat criminal, precum Federația Rusă. Cu atât mai mult, în nici un caz nu reprezentăm un stat terorist”, a declarat Mykhailo Podoliak, consilier al Cabinetului Prezidențial din Ucraina, într-un interviu acordat televiziunii de stat.

Bineînțeles, atacul aduce aminte despre fenomenul sinuciderilor misterioase, în rândul oligarhilor ruși și al altor personaje-cheie din federație, apărut la scurt timp după invadarea Ucraiei, la începutul anului 2022.

Acest eveniment evidențiază, din nou, o problemă dezbătută de mulți ani, luptele interne, din Federația Rusă. Mulți oligarhi ruși s-au trezit pe „lista neagră” a sancțiunilor impuse Rusiei, averile lor fiind blocate sau confiscate.

Recent, a fost scoasă la licitație prima ambarcațiune, dintr-un număr mare de iahturi de lux, confiscate de autoritățile europene, al cărei proprietar nu este cunoscut oficial.

Aleksandr Dughin este un personaj controversat, filosoful fiind numit „Rasputin” sau „creierul lui Putin”, ideologia promovată de acesta fiind considerată motorul politicii agresive implementată de Vladimir Putin.

S-a spus despre el că ar fi „artizanul moral” al invaziei din Ucraina. Mai mult, Daria Dughina și-a susținut tatăl. Fostă jurnalistă, expertă în politică, ea era poreclita „Platonova”.

Citește și: Ucrainenii scot bani din turism și în război! Cât costă un tur printre ruine?

Atât tatăl, cât și fiica, sunt pe lista sancțiunilor aplicate de SUA, din cauza informațiilor false promovate. Daria Dughina susținea că măcelul din Bucha ar fi fost o înscenare a Guvernului SUA, ea fiind cunoscută și pentru un selfie făcut în proximitatea platformei Azovstal.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net