Imagini cu impact emoțional. Andrew Tate lovește cu bestialitate o tânără: «Știi că o să te bat, nenorocito!»

Ultima actualizare:

Andrew Tate a devenit extrem de cunoscut în ultima vreme datorită conținutului postat pe TikTok, în care îndeamnă în mod explicit la violență împotriva femeilor. Clipurile sale în care își manifestă ideile misogine și chiar instigă la viol, sunt nimic pe lângă o filmare apărută recent în care Andrew Tate o umilește și o bate cu bestialitate pe fosta lui iubită. 

image

Andrew Tate, originar din Marea Britanie, locuiește de ceva timp în România, și face «naveta» între cele două țări pentru a se ocupa de diverse «afaceri», cum le-a numit el în repetate rânduri. Acesta  a scandalizat opinia publică din Marea Britanie și din România după ce a postat pe TikTok mai multe clipuri în care instiga la abuz și chiar la viol asupra femeilor. 

De asemenea, chiar și fosta lui iubită l-a acuzat de un astfel de comportament, acuzații pe care Andrew le-a negat, nu înainte să o jignească public pe tânără. 
Cu toate acestea, cea mai recentă filmare cu Andrew Tate, care nu a ajuns pe rețelele de socializare din cauza conținutului explicit violent, confirmă acuzațiile aduse acestuia cu privire la abuz și agresiune sexuală și schițează un tablou amplu al unor fapte penale anchetate de DIICOT. 

«Știi că o să te bat, nenorocito!»

În filmare Andrew Tate este văzut în prima parte a clipului în timp ce chestionază o fată, ce vrea să-și acopere fața cu privire la vânătăile de pe corp. Fata cu o evidentă teamă și voce tremurândă îi arată semnele agresiunii. 

Ce te plângi... de ce ai vânătăi?” strigă Andrew Tate.

Pentru că am fost bătută”, răspunde stânjenită fata.

Părând mândru că a cauzat semnele, Andrew continuă: „Bătută cu ce... cu o curea pentru că ești o nenorocită”, menționează el. 

Lucrurile iau rapid o întorsătură sinistră, când Andrew Tate se întoarce și își ia cureaua. Speriată de ceea ce se va întâmpla, fata începe să plângă și se ascunde în baie. 

Așa este, încuie ușa nenorocito, știi că o să te bat nenorocito”, continuă Andrew.

„Dacă te-ai purta frumos, nu ar fi trebuit să te lovesc, nu-i așa?”

Fata imploră și spune cu lacrimi în glas că se va purta frumos, Andrew Tate o amenință:

Nu, nu o faci. Ieși. Nu poți rămâne acolo pentru totdeauna.”

 Violență de nedescris asupra fostei iubite: «Te bat când nu faci ce spun eu»

A doua parte a clipului întrece orice imaginație în ceea ce privește violența fizică, mai ales că situația degenerează rapid, iar Tate se dezlănțuie cu o furie teribilă asupra fostei iubite, care se afla cu el în pat, o tânără pe nume Vivien, originară din Slovacia. Clipul este din anul 2016, perioadă în care cei doi au fost împreună. 

Arată tuturor cât de drăguță ești...”, îi spune Andrew unei blonde în lenjerie intimă despre care se crede că este fosta lui iubită. 

Între cei doi are loc un dialog cu tentă erotică, în timpul căruia fata începe să se simtă din în ce mai inconfortabil. 

Andrew Tate îi ordonă la un moment dat fetei:

„Du-te și spune la cameră că te bat când nu faci ce spun eu.", zice Tate în filmare, observându-se clar un pattern de comportament. 

„Du-te și spune-o într-o engleză corectă să nu te încurci în slovacă"

Când fata nu repetă perfect fraza, Andrew, orbit de furie, începe să o lovească cu bestialitate peste față, o pune la pământ, o imobilizează, și o bate cu o curea, în timp ce fata începe să plângă, să implore pentru a scăpa din prinsoarea lui Tate. 

Nenorocită de cățea proastă. La naiba cu tine... fă ce spun eu,” strigă el în timp ce o lovește în mod repetat cu cureaua.

Andrew și Cobra Tate au dosar penal la DIICOT

Frații Andrew și Cobra Tate au intrat în atenția autorităților române după ce două tinere, o americancă de 21 de ani din SUA și o româncă de 20 de ani, erau ținute cu forța în locuința acestora din Pipera și obligate să facă videochat. Autoritățile au descins la acel moment la locuința celor doi și le-au găsit pe cele două tinere, care au declarat că s-au făcut presiuni aspra lor pentru a începe activitatea de videochat. 

Autoritățile române cred că frații Tate au racolat mai multe fete prin metoda «lover boy» pe care le-au obligat apoi să facă videochat în studiourile lor din Marea Britanie și România. Cei din Marea Britanie care au urmărit cazul cred că Andrew și Cobra Tate au părăsit Marea Britanie pentru România, deoarece cei doi ar avea o înțelegere cu autoritățile din țara noastră.

Dosarul fraților Tate a fost preluat de DIICOT sub acuzația unor posibile infracțiuni de trafic de persoane și viol, pentru care a fost deschis dosar in rem. Tristan și Andrew Tate nu au fost reținuți iar pe numele lor nu au fost formulate acuzații în formă oficială. 

Andrew Tate a avut o relație cu Bianca Drăgușanu

Andrew Tate a fost implicat și într-o relație cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, după ce blondina ar fi divorțat de Victor Slav. Deși Drăgușanu își dorea să fie ceva serios între ea și Tate, britanicul nu a fost interesat de un astfel de angajament, iar cei doi s-au despărțit. 

"Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nicio situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul", declara Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net