Loteria blestemată- viețile lor au fost distruse după ce au devenit milionari!

Ce-i drept, să câștigi la Loto te-ar ajuta în multe privințe și, cu siguranță, viața ta s-ar schimba radical. Multe dintre probleme nu ar mai exista și chiar dacă ipoteza menționată este doar un vis, trebuie să știi că se poate transforma rapid în coșmar. Ei sunt cei care nu au putut să care povara milioanelor de euro pe care le-au câștigat peste noapte, iar destinul lor a luat o întorsătură tragică.

1 bilet loto jpeg

Dacă joci la Loto, atunci știi că ori de câte ori cumperi un bilet te gândești numai la cum ai sparge banii. Pentru mulți dintre noi o asemenea sumă de bani rezolvă multe dintre problemele pe care le avem, iar câștigarea jackpotului e considerat unul dintre cele mai norocoase lucruri. Și nu o spunem noi, ci statisticile. Recent, un britanic a câștigat 195 de milioane de lire sterline, acesta fiind cel mai mare câștig din istoria țării.

S-ar putea să îți placă și: Bărbatul care a câştigat de două ori la loto câte 10 milioane $. Se laudă că are o «tehnică secretă»

Pentru unii câștigători, însă, situația nu a fost chiar atât de roz pe cât s-ar fi așteptat. Averile uriașe au devenit rapid o povară și au devenit săraci la fel de rapid precum s-au și îmbogățit. Alți foști căștigători la Loto au avut crize existențiale și unii dintre ei, din păcate, s-au stins din viață după ce au ajuns milionari. Unii câștigători care au pierdut totul spun că sunt bucuroși că averile lor uriașe au dispărut – banii ajunseseră să devină un coșmar.

Visul frumos s-a năruit rapid pentru ei! Câștigătorii la Loto a căror viață s-a transformat într-o tragedie

Karl Crompton avea doar 23 de ani când a devenit milionar, după ce a câștigat la Loto, însă a fost ajuns, într-un final, de „Blestemul Loteriei”. Iubita sa din adolescență l-a părăsit, iar în anul 2020 a fost părăsit și de soție. El a continuat să facă bani prin investiții.

Nu rata nici: A găsit 3 milioane $ în Spam! O americancă era milionară și habar nu avea

Pentru Margaret Loughrey, a deveni multimilionară peste noapte a fost un coșmar total. Ea a câștigat premiul principal de aproape 32 de milioane de euro în noiembrie 2013. Până atunci, în urma divorțului, trăia într-o căsuță mică din Regatul Unit și cheltuia doar 83 de euro pe săptămână. La câteva săptămâni după ce a câștigat Jackpot-ul, povara de pe umerii săi a devenit greu de cărat, așa că le-a oferit rudelor sale câte un milion de euro și a întrerupt orice legătură cu ei.

La câteva lui după ce a câștigat premiul, a ajuns să fie condamnată la 150 de ore de muncă în folosul comunității, după ce a agresat un șofer. Apoi, a fost obligată să își despăgubească un fost angajat cu 35.000 de eurp, după ce l-a batjocorit datorită religiei. În anul 2019 a declarat: „Banii nu mi-au adus decât durere. Mi-au distrus viața”.

Ryan, unul dintre primii câștigători ai Loteriei din Marea Britanie, a cheltuit banii pe mașini de lux, un elicopter și un conac în valoare de 2 milioane de lire sterline. A fost apoi condamnat la închisoare pentru furt de mașini și a dormit pe străzi, în Londra. A susținut că banii săi au fost „blestemați”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net