Moarte bizară pentru o femeie. Și-a pierdut viața după ce a mâncat ciocolată otrăvită, primită „cadou” de la actuala fostului iubit

O femeie din Brazilia a avut un sfârșit tragic după ce a mâncat ciocolată otrăvită. Inițial, a crezut că aceasta a fost cadou de la fostul ei iubit, dar, în realitate, se pare că cea care i-a dăruit ciocolata a fost chiar partenera de viață a bărbatului. 

Și-a pierdut viața în mod tragic după ce a mâncat ciocolată otrăvită / Foto: Freepik
Și-a pierdut viața în mod tragic după ce a mâncat ciocolată otrăvită / Foto: Freepik

Pe 20 mai, Lindaci Viegas Batista de Carvalho, și-a sărbătorit cea de-a 54-a aniversare. A fost și ziua în care a murit. Femeia a primit o cutie de ciocolată și un buchet de flori de la o sursă anonimă, iar după ce a sunat mai mulți prieteni și rude pentru a afla cine i-a trimis cadoul, l-a contactat pe fostul ei iubit, Mário Sérgio Gratital, care a confirmat că într-adevăr i-a trimis flori și ciocolată. 

Liniștită, femeia a mâncat niște bomboane de ciocolată și apoi a mers la un salon pentru a-și face părul, fiind o zi importantă pentru ea, împlinind frumoasa vârsta de 54 de ani. Potrivit martorilor oculari, la scurt timp după ce a părăsit salonul, ea a căzut pe trotuar și a început să aibă convulsii. Din nefericire, în ciuda faptului că autoritățile au ajuns la fața locului și au dus-o de urgență la Spitalul do Andaraí din Rio de Janeiro, ea a fost declarată decedată chiar la sosire. 

Cine e actuala bărbatului și de ce i-a trimis ciocolata otrăvită

Potrivit rezultatelor autopsiei, Lindaci a fost otrăvită. Femeia le spusese prietenilor și familiei că a primit un dar de la fostul ei iubit, Mário Sérgio Gratital, așa că, acesta a fost arestat ca prim suspect pentru uciderea ei. Doar că bărbatul nu părea să știe nimic despre vreo otrăvire, iar când anchetatorii au început să sape mai adânc, au început să creadă că, de fapt, el nu avea nici o legătură.

Potrivit lui Abilio Gratital, fratele lui Mário, Lindaci s-a întâlnit cu fratele său timp de patru ani înainte ca relația lor să se destrame, dar cei doi au rămas prieteni. Apoi, la un moment dat, Mario a început să se întâlnească cu o anumită Susane Martins da Silva, o femeie geloasă pe care el însuși a descris-o ca fiind o „femeie pasionată și scăpată de sub control”.  

În noiembrie 2022, Susane și-a pierdut mințile după ce a văzut texte între iubitul ei și Lindaci Viegas Batista. Știind despre trecutul lor, ea ar fi contactat-o pe Lindaci, trimițându-i mesaje pline de ură și chiar amenințări cu moartea. La începutul acestui an, Mario și-a încheiat relația cu Susane, iar ea a fost convisă că totul a fost din cauza fostei sale iubite. Așa că, a decis să se răzbune și i-a trimis lui Lindaci bomboanele de ciocolată otrăvite și buchetul de flori, în numele bărbatului. Ar fi scăpat basma curată, asta dacă cel care a livrat cadoul nu ar fi dat totul în vileag. Acum, Susane Martins da Silva se confruntă cu acuzații de omucidere calificată, relatează OddityCentral.com.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net