Cele mai neobișnuite tradiții de Crăciun ale Casei Regale a Marii Britanii

Ultima actualizare:

Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei și al timpului petrecut alături de cei pe care îi iubim cel mai mult. Și membrii Casei Regale a Marii Britanii sărbătoresc Crăciunul împreună însă nici cu această ocazie nu renunță la normele stricte și la tradițiile pe care trebuie să le respecte. 

image

Casa Regală a Marii Britanii este cunoscută pentru faptul că membrii ei sunt nevoiți să respecte cu strictețe o serie de norme și reguli. Nici sărbătorirea Crăciunului nu se face fără raportarea la celebrele tradiții. 

image

Anul 2021 a fost unul plin de încercări pentru regina Elisabeta a II-a, iar pandemia de coronavirus face imposibilă desfășurarea unor evenimente iubite de către britanici. Spre exemplu, plimbarea din ziua de Crăciun, la care participau sute de persoane dornice să vadă pe suverană, a fost anulată. În plus, regina a decis ca petrecerea anuală de la Windsor să nu se desfășoare tocmai pentru a nu risca îmbolnăvirea cu noul coronavirus.

Iată o parte dintre tradițiile de Crăciun de la care membrii Casei Regale nu se abat niciodată!

Crăciunul se petrece la reședința de la Sandringham 

Regina obișnuiește să invite familia la reședinta Sandringham din Norfolk. Proprietatea pe care familia o deține din 1862 este de mai multe decenii destinația de sărbători a membrilor Casei Regale. Anul acesta, regina va face o excepție pentru a-și proteja sănătatea. 

image

Elisabeta a II-a a anulat tradiționala petrecere a Crăciunului la Sandringham, din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19 provocate de varianta Omicron. Regina va sta la Windsor, unde i se vor alătura doar membrii apropiați ai familiei. 

Sosirea în Ajunul Crăciunului se face în ordinea importanței

Membrilor familiei regale le sunt desemnate o zi și ora la care să se prezinte la reședinta de la Sandringham. Acestea sunt stabilite în funcție de statutul lor în cadrul Casei Regale.

image

Harry și William joacă o partidă de fotbal cu angajații

Una dintre cele mai interesante tradiții de Crăciun ale familiei regale este meciul de fotbal pe care William si Harry îl joacă la Sandringham împreună cu angajații.

Membrii Casei Regale deschid cadourile în același timp

Familia Regală a Marii Britanii are un întreg ritual pentru deschiderea cadourilor de Crăciun. Toată lumea trebuie să deschidă cadourile în același timp, după momentul de relaxare în care servesc ceaiul în Ajun. Cadourile sunt unele amuzante, simple și este obligatoriu ca ele să nu fie scumpe. 

Familia Regală are doi brazi de Crăciun 

În sala de mese de la reședința Sandringham, sunt aduși, în fiecare an, doi brazi. Unul trebuie să fie neapărat natural, iar unul va fi artificial și argintiu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net