O femeie a fost tranșată pentru trafic de organe, după ce a călătorit 5000 de kilometri pentru un bărbat cunoscut online

Ultima actualizare:

Blanca Arellano, o femeie de 51 de ani din Mexic a avut parte de o moarte cumplită. După ce a făcut sacrificii enorme, călătorind 5000 de kilometri pentru a întâlni un bărbat cunoscut pe o aplicație de dating, și-a găsit sfârșitul la fel ca în filmele horror: tranșată pentru trafic de organe!

Pericolul utilizării aplicațiilor de dating online
Pericolul utilizării aplicațiilor de dating online

Specialiștii susțin că aplicațiile de dating nu pot fi niciodată sigure, de aceea, cei care le utilizează, trebuie să fie extrem de vigilenți. Numeroase femei au avut de suferit de-a lungul timpului, după ce au întâlnit bărbați cunoscuți online. Dacă unele dintre ele au fost mai „norocoase” și au suferit traume sau au fost rănite sentimental, altele chiar și-au pierdut viața în modul macabre. 

Familia nu a mai putut să o contacteze sub nicio formă

Blanca Arellano era din Mexic și avea 51 de ani. Pentru că se săturase de singurătate, femeia a apelat la o aplicație de dating, acolo unde și-a găsit compatibilitatea, online, cu un bărbat din Peru. 

Cei doi au discutat prin intermediul mesajelor și al apelurilor video timp de câteva luni, după care Blanca a decis să treacă la nivelul următor. Considerând că și-a întâlnit alesul, pe Juan Pablo Jesús Villafuert, femeia de 51 de ani nu a luat în calcul niciun fel de risc, scrie dailymail.com. Blanca nu a mai stat pe gânduri: și-a achiziționat un bilet de avion cu destinația Lima, pe data de 31 octombrie. După 5000 de kilometri parcurși, se părea că viața femeii luase, într-un final, turnura pe care o aștepta de atâta timp. Însă planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg. 

Ajunsă în Peru, Blanca a luat legătura cu rudele ei de-abia la o săptămână de la aterizare și le-a mărturisit tuturor celor din familie că totul este în regulă și nu au niciun motiv de îngrijorare. Mesajul femeii a fost transmis nepoatei acesteia, Karla Arellano.

Citește și - Un italian a primit o inimă din România la doar două ore după ce a avut nevoie. Cum a fost posibil “norocul”?

Șocant este faptul că, la scurt timp, Blanca nu a mai putut fi contactată de familia sa. Acesta a reprezentat pentru cei dragi ei, desigur, primul semn de alarmă. 

Sursa citată mai menționează că familia femeii din Mexic a început să se îngrijoreze și să se gândească la ce-i mai rău. Karla, nepoata Blancăi, a postat un mesaj pe platforma Twitter în cadrul căruia a făcut un apel la toți cei care pot ajuta la deslușirea misterului. 

„Nu m-am gândit niciodată că voi fi în această situație, dar astăzi vă cer sprijinul pentru a răspândi această postare și pentru a găsi unul dintre cei mai iubiți și importanți oameni din viața mea. Mătușa mea Blanca Olivia Arellano Gutiérrez a dispărut luni, 7 noiembrie, în Peru. Ne temem pentru viața ei”, a scris fata, pe Twitter, după ce mătușa ei nu a mai putut fi contactată. 

Femeia din Mexic a fost tranșată pentru trafic de organe

Pentru că nu primeau niciun răspuns legat de ea, cei dragi femeii de 51 de ani l-au contactat pe bărbatul pentru care plecase de acasă. Karla, nepoata acesteia, a mărturisit că l-a sunat pe Juan Pablo Jesús Villafuert, însă acesta i-a spus că Blanca a decis să se reîntoarcă acasă, în Mexic. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, familia a apelat la autorități. 

Pe data de 9 octombrie, un pescar a găsit mai multe părți din corpul femeii, în portul Huacho. Blanca fusese tranșată pentru trafic de organe, căci acestea erau scoase din corpul ei, iar membrele erau împrăștiate peste tot. Cadavrul a fost identificat de familia Blancăi Arellano, după ce i-a fost recunoscut inelul de pe deget. 

În data de 17 octombrie, bărbatul respectiv a fost arestat pentru cele întâmplate, iar ancheta este în plină desfășurare. Autoritățile sunt de părere, în acest caz, că Juan Pablo Jesús Villafuert nu a acționat de unul singur, mai notează dailymail.com. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net